Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، محمد رجالی شامگاه چهارشنبه در نشست عملکرد سازمان تأمین اجتماعی و اجرای بیمه درمانی اظهار داشت: دو وظیفه مهم خرید خدمات درمانی و ارائه خدمات درمانی به عهده معاونت درمانی است.

وی ادامه داد: در قسمت خرید خدمات با ۳۰۰ هزار مرکز درمانی در سراسر کشور قرارداد بسته شده و در قبال خدمات به بیمه شدگان پرداخت بیمه را انجام می‌دهیم و حدود ۷۰ درصد هزینه سرپایی و ۹۰ درصد هزینه بستری دولتی پرداخت می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رتبه دوم تأمین اجتماعی استان اصفهان در میزان مراکز درمانی

مدیر درمان تأمین اجتماعی استان اصفهان گفت: ۳ بیمارستان، ۲۹ درمانگاه و یک درمانگاه درمان پزشکی به صورت رایگان در سطح استان ارائه خدمات می‌دهند و ۱۵ درصد خدمات درمانی استان انجام می‌شود.

وی با بیان اینکه ۶۰ هزار بستری در سال گذشته اتفاق افتاد، گفت: از این تعداد ۴۱ هزار نفر بستری سرپایی شدند و اصفهان در رتبه دوم تأمین اجتماعی قرار دارد و در بخش بستری‌های سرپایی رتبه سوم را کسب کرده است.

احداث بیمارستان ۵۰۰ تخته در شهید کشوری

رجالی تعداد افرادی که به صورت مستقیم با تأمین اجتماعی در ارتباط هستند را ۳ میلیون و ۶۰۰ نفر عنوان کرد و گفت: مجموع هزینه‌های سال گذشته ۳۱ هزار میلیارد ریال بوده است.

وی ادامه داد: جمعیت ۹ شهرستان در سطح استان به ۲۰ هزار نفر نرسیده است که بتوان بیمارستان و یا مراکز درمانی احداث کرد اما تصمیم‌گیری شده تا در منطقه شرق اصفهان درمانگاهی در هرند اصفهان راه‌اندازی شود؛ همچنین زمینی را برای احداث بیمارستان بزرگ ۵۰۰ تخت خوابی در منطقه شهید کشوری اصفهان خریداری کردیم تا خدمات نیمی از بیماران بستری ما را تأمین کند.

تشکیل ۲۳۰ هزار پرونده مزمن الکترونیکی در سطح اصفهان

مدیر درمان تأمین اجتماعی استان اصفهان خاطر نشان کرد: نسخه‌های الکترونیکی در حوزه درمان مستقیم از سال ۹۶ ایجاد و با تمهیدات سازمان‌های بیمه گر و مراکز دانشگاهی پیشرفت ۷۵ درصدی داشته است.

وی با بیان اینکه در حال حاضر حدود ۹۹.۵ درصد از نسخه‌ها به صورت الکترونیکی است، تصریح کرد: آن نیم درصد به دلیل مشکلات وب و درگاه‌های الکترونیکی رخ می‌دهد و یکی از مزیت‌های آن آگاهی از وضعیت بیماری‌های حاد است که در بیماری‌های مزمن حدود ۲۳۰ هزار پرونده مزمن الکترونیکی داریم.

اقدام مثبت دولت در حذف یارانه دارو

رجالی در راستای حمایت از فرزندآوری و هزینه‌های درمان ناباروری گفت: از سال ۱۴۰۰ پرداخت برای زوج‌های نابارور را آغاز کردیم و حتی هزینه‌ها و مستندات را می‌توانند ارائه و پرداخت آن صورت می‌گیرد.

وی در خصوص پروژه‌های آینده و برنامه برای توسعه، گفت: بیمارستان دولت‌آباد با هزینه ۷۰ میلیارد، هتلینگ بیمارستان فاطمه الزهرا نجف‌آباد و تجهیز بخش جراحی قلب بیمارستان شریعتی در دستور کار است.

مدیر درمان تأمین اجتماعی استان اصفهان بیان داشت: یک از اقدامات مثبت دولت حذف یارانه دارو بود که باعث شد با مدیریت سازمان‌های بیمه بدون هیچ عارضه‌ای اجرا شود.

کد خبر 5572207

منبع: مهر

کلیدواژه: نسخه الکترونیک سازمان تامین اجتماعی بیمه تامین اجتماعی اصفهان ناباروری دردهای مزمن یارانه دارویی هفته دولت بوشهر ویروس کرونا کرمانشاه اربعین حسینی گرگان آمار کرونا اربعین 1401 شیوع کرونا اردبیل بیرجند قزوین خراسان رضوی مشهد تأمین اجتماعی استان اصفهان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۳۵۱۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جمع‌آوری نمای کامپوزیت برخی از بیمارستان‌های تهران به دلیل ناایمن‌بودن

سعید کریمی٬ معاون درمان وزارت بهداشت گفت: یک سری از بیمارستان ها در سطح تهران اقدام به جمع آوری نماهای کامپوزیت خود کرده اند و در این خصوص اخطارهای جدی به مراکز درمانی داده شده است. 

او بیان کرد: یک ساختمان بیمارستان حضرت رسول تخریب شده است و به نظر می رسد ساختمان دیگر هم به دلیل ناایمن بودن تخریب شود. بیمارستان جایگزین برای مرکز درمانی حضرت رسول در نظر گرفته شده است. 

معاون درمان وزارت بهداشت تاکید کرد: مراکز درمانی نیازمند به بازسازی ، با مقاوم سازی بیمارستان می توانند به قعالیت خودشان ادامه دهند. صدور پروانه های ۱۰۰ بیمارستان که پروانه خود را تمدید نکرده بودند٬ با سرعت و طبق قوانین در حال انجام است.

کریمی تاکید کرد: طبق قانون بیمه ها باید ظرف مدت دو هفته ۶۰ درصد از معوقات  خود را پرداخت و در عرض سه ماه باید به طور کامل تسویه کنند.

وی اضافه کرد: بیمارستان گاندی پرونده قضائی داشته؛ اما در زمینه پرونده فعالیتش در سامانه صدور پروانه بعد از ایمن سازی ساختمان درخواست فعالیت دوباره خود را به ثبت رسانده است.

معاون درمان وزارت بهداشت تاکید کرد: بررسی ها نشان می دهند که ۹ بیمارستان کلاس بی تشخیص داده شده اند که مراکز درمانی که قابلیت بازسازی دارند، با تخصیص بودجه لازم این کار برایشان انجام می شود و در غیر این صورت ساختمان بیمارستان جایگزین برای آن ها در نظر گرفته می شود.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی دانشگاه و كنكور

دیگر خبرها

  • درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان های دولتی سمنان
  • هدفگذاری تامین اجتماعی برای ارتقاء سلامت و رضایتمندی کارگران
  • تسهیل تأمین دارو و واکسن مورد نیاز دامداران و مرغداران لرستانی
  • این مورد جزو خدمات درمان رایگان کودکان نیست | ۲ سامانه برای ثبت شکایت از بیمارستان‌ ها 
  • جمع‌آوری نمای کامپوزیت برخی از بیمارستان‌های تهران به دلیل ناایمن‌بودن
  • بدهی میلیاردی تامین اجتماعی به مراکز درمانی قزوین
  • بیمارستان رازی کوهدشت سال ۱۴۰۴ افتتاح می‌شود
  • چالش‌های فراوان بیماران خاص و صعب العلاج در ایران/ وقتی مشکلات بیماران هموفیلی دیده نمی‌شود
  • جذب یک هزار و ۱۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای بیماران خاص و صعب العلاج
  • آمار باورنکردنی بیماران مبتلا به دیابت در کشور