Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر بخش درمان تامین اجتماعی قم با اشاره به اینکه ۹۸ درصد نسخه های صادر شده استان قم الکترونیکی است گفت: در مراکز ملکی بخش درمان تامین اجتماعی قم ۵۰ پزشک متخصص و ۱۱۰ پزشک عمومی فعالیت می کنند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از قم فردا، مهدی محصل مدیر بخش درمان تامین اجتماعی استان قم ظهر امروز در جمع خبرنگاران اظهار داشت: ۹۸ درصد نسخه های صادر شده در قم الکترونیک است، حمایت از فرزند آوری از سیاست های دولت یازدهم است به همین منظور ۷۷۷ پرونده نازایی در مراکز درمانی تامین اجتماعی قم تشکیل شده و بیش از یک میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان در این بخش هزینه شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!




وی ادامه داد:  رایگان شدن تمام خدمات بیماران کرونایی از جمله برنامه های تامین اجتماعی بود  همچنین در راستای عدالت اجتماعی رایگان شدن خدمات درمانی بیمه شدگان بالای ۶۵ سال در بیمارستان های دولتی نیز اجرایی شد.

محصل ادامه داد: در بخش اعتبار بخشی بیمارستان امام رضا علیه السلام رتبه یک اعتبار بخشی را در سطح کشور  به دست آورد همچنین  اورژانس بیمارستان امام رضا علیه السلام در بین اورژانس های تامین اجتماعی و قم رتبه یک را کسب کرد.

رییس بخش درمان تامین اجتماعی قم خاطر نشان کرد: بخش ان آی سی یو بیمارستان امام رضا علیه السلام توسعه می یابد که ۶ تخت به تخت های ان آی سی یو بیمارستان  های استان اضافه می شود.

وی با اشاره به راه اندازی ۴ اتاق ال دی آر در بیمارستان امام رضا علیه گفت: با راه اندازی این اتاق ها مادران باردار از بدو ورود به بیمارستان تا زمان ترخیص تمام خدمات را به صورت رایگان دریافت می کنند ، با توجه به خدمات خوب بیمارستان تامین اجتماعی قم این بیمارستان لوح دوستدار کودک و مادر را دریافت کرد.


محصل تصریح کرد: بیمارستان امام رضا علیه السلام در تمام دوران کرونا از اصلی ترین ها مراکز پذیرش بیماران کرونایی بود و سال گذشته  دو هزار بیمار کرونایی در بیمارستان پذیرش شدند و مرگ و میر بیماران کرونایی بستری شده در بیمارستان امام رضا علیه السلام زیر ده درصد بود که میانگین خوبی است.


رییس بخش درمان تامین اجتماعی قم ادامه داد: سال گذشته هشت میلیون بار مراجعه به مراکز ملکی بخش درمان تامین اجتماعی انجام شد که پنج میلیون و ۸۶۰ هزار  در درمان غیر مستقیم و دو میلیون ۲۰۰ هزار درمان مستقیم انجام شد.

وی عنوان داشت: ۶۸۴ میلیارد تومان در بخش درمان تامین اجتماعی قم هزینه شد که ۵۰۳ میلیارد تومان در درمان غیر مستقیم و ۱۸۴ میلیارد تومان در درمان مستقیم هزینه شد.

محصل تاکید کرد: در سه ماه نخست سال جاری شاهد افزایش ۲۰ درصدی به مراکز ملکی تامین اجتماعی بودیم، همچنین در سه ماه نخست سال جاری ۲۰۰ میلیارد تومان به مراکز طرف قرارداد پرداخت شد.

وی در پاسخ به سوال خبرنگار قم فردا که برنامه ای برای افزایش خدمات دندانپزشکی در مراکز ملکی تامین اجتماعی قم وجود ندارد؟ گفت: دندانپزشکی همیشه دغدغه بیمه شده گان بوده  است نوع خدمات در شورای عالی سلامت کشور تعیین می شود و سازمان تامین اجتماعی دخالتی در این زمینه ندارد اما یکی از برنامه های تامین اجتماعی گسترش این خدمات است با توجه به تفاوت تعرفه های آزاد خدمات دندانپزشکی و تامین اجتماعی تمایل دندانپزشکان برای حضور در مراکز ملکی تامین اجتماعی کم است.

 

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: بیمارستان امام رضا علیه السلام بخش درمان تامین اجتماعی قم میلیارد تومان مراکز ملکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۷۳۱۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تسهیل تأمین دارو و واکسن مورد نیاز دامداران و مرغداران لرستانی

ایسنا/لرستان مدیرکل دامپزشکی لرستان از تسهیل تأمین دارو و واکسن مورد نیاز دامداران و مرغداران لرستانی خبر داد.

مصطفی زبردست امروز (۱۶ اردیبهشت ماه) گفت: در راستای رفع مشکلات تأمین دارو و واکسن دامداران و مرغداران استان این اداره کل با همکاری نظام دامپزشکی مبادرت به صدور مجوز فعالیت مراکز درمانی و توزیعی دارو و واکسن کرده است. در همین راستا ۱۰۳ داروخانه دامپزشکی، ۸۰ درمانگاه دامپزشکی، چهار آزمایشگاه دامپزشکی و ۱۲ شرکت پخش و توزیع واکسن و دارو و دو کارخانه داروسازی دامپزشکی در لرستان فعال بودند و به مشتریان خدمات ارائه می‌دهند.

وی ادامه داد: با توجه به گستردگی جمعیت دامی روستایی و عشایری استان و افزایش واحدهای دامپروری صنعتی این اداره کل در راستای تامین دارو و واکسن‌های دامی مورد نیاز در استان اقدام به صدور مجوزهای فعالیت برای متقاضیان واجد شرایط فعالیت در حرفه دامپزشکی کرده است.

او اولویت صدور مجوز مراکز دارویی و درمانی را مناطق و بخش‌های استان ارزیابی کرد و هدف از این اقدام را در دسترس بودن خدمات دامپزشکی برای استفاده بهره‌برداران دانست.

وی افزود: با اقدامات انجام‌شده، کمبود دارو و واکسن دامی در استان لرستان وجود ندارد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان های دولتی سمنان
  • هدفگذاری تامین اجتماعی برای ارتقاء سلامت و رضایتمندی کارگران
  • دخالت تکنسین‎‌ها در امور جراحی و زیبایی/ چطور باید شکایت کرد؟
  • تسهیل تأمین دارو و واکسن مورد نیاز دامداران و مرغداران لرستانی
  • این مورد جزو خدمات درمان رایگان کودکان نیست | ۲ سامانه برای ثبت شکایت از بیمارستان‌ ها 
  • جمع‌آوری نمای کامپوزیت برخی از بیمارستان‌های تهران به دلیل ناایمن‌بودن
  • بدهی میلیاردی تامین اجتماعی به مراکز درمانی قزوین
  • جزییات درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال/ کدام هزینه‌ها سهم دولت است
  • جزییات درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال/ کدام هزینه ها سهم دولت است؟
  • جزییات درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال/ کدام هزینه ها سهم دولت است