Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، سید مجتبی اکرم روز شنبه به رسانه‌ها، ابراز داشت: طبق مصوبه قانون برنامه‌ و بودجه کشور از ابتدای دی ماه امسال خرید خدمات سلامت و پرداخت هزینه آن خارج از چرخه نسخه الکترونیک ممنوع است.

وی ادامه داد: در گام نهایی اجرای طرح نسخه نویسی الکترونیک از ابتدای دی ماه خرید خدمات سلامت و پرداخت هزینه آن فقط در بستر الکترونیک مجاز است و بیمه تامین اجتماعی تعهدی در قبال پذیرش نسخه های کاغذی نخواهد داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان کرد: نسخه‌نویسی الکترونیکی بر اساس تبصره ۱۷ قانون برنامه و بودجه سال ۱۴۰۰ کشور الزام شد که از ابتدای دی ماه فرایند پذیرش، رسیدگی و پرداخت صورتحساب مراکز طرف قرارداد با تامین اجتماعی فقط در بستر الکترونیک قابل انجام است.

مدیر درمان تامین اجتماعی استان سمنان اظهار داشت: اجرای طرح نسخه نویسی الکترونیکی در راستای تحقق اهداف قانون برنامه و بودجه کشور الزامی است.

وی تاکید کرد:  مشارکت تمامی مراکز درمانی و تشخیصی خصوصی، دولتی و دانشگاهی طرف قرارداد با تامین اجتماعی استان سمنان برای اجرای موفق نسخه نویسی الکترونیکی و فقدان هر گونه وقفه در فرایند ارائه خدمات به بیماران ضروری است.

وی یادآور شد: تاکنون به شیوه های مختلف نحوه اجرای طرح نسخه نویسی الکترونیک برای مراکز طرف قرارداد تشریح شده است و انتظار می رود با همکاری خوب این مراکز چرخه ارائه خدمات درمانی و تشخیصی به بیمه شدگان سازمان دچار مشکل نشود.

مدیر درمان تامین اجتماعی استان سمنان گفت: حذف دفترچه بیمه و نوشتن نسخه به صورت الکترونیکی موجب کاهش هزینه، صرفه جویی در مصرف کاغذ و ایجاد پرونده سوابق بیماری و دسترسی آسان و سریع به سابقه بیمار می شود.

۱۶۵ هزار و ۳۳ نفر در استان سمنان بیمه شده تامین اجتماعی هستند و بر اساس آخرین آمار ۷۲ درصد جمعیت استان تحت پوشش تامین اجتماعی قرار دارند.

برچسب‌ها سلامت سمنان تامین اجتماعی طرح نسخه الکترونیکی بهداشت و سلامت

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سلامت سمنان تامین اجتماعی سلامت سمنان تامین اجتماعی طرح نسخه الکترونیکی بهداشت و سلامت تامین اجتماعی استان سمنان نسخه نویسی الکترونیک طرح نسخه دی ماه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۲۷۷۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۵ اردیبهشت آخرین مهلت صدور مجوز‌های الکترونیکی

مهدی دسینه مدیرکل امور اقتصادی و دارایی هرمزگان افزود: از ۴۱ هزار مجوز معتبر کاغذی موجود در هرمزگان، هفت هزار مجوز به الکترونیکی تبدیل شده است.

وی گفت: براساس قانون صاحبان همه مجوز‌های کاغذی باید مجوز الکترونیکی دریافت کنند و کسب وکار‌هایی که شناسه یکتا نداشته باشند، به لحاظ قانونی بدون مجوز محسوب می‌شوند.

مدیر کل امور اقتصادی و دارایی هرمزگان گفت: در جزیره هرمز تمام کسب و کار‌ها مجوز الکترونیکی دریافت کرده اند و نخستین شهر بدون مجوز کاغذی در کشور نام گرفته است.

مهدی دسینه افزود: متقاضیان می‌توانند تا بیست و پنجم اردیبهشت ️بوسیله گوشی همراه خود و ورود کد شماره سریال کارت ملی، شناسه، کد صنفی و کد پستی محل کسب، در درگاه ملی مجوز‌ها (mojavez.ir)، به سرعت، رایگان و غیرحضوری مجوز الکترونیکی دریافت کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان هرمزگان بندرعباس

دیگر خبرها

  • ۴۰ درصد پروانه های کسب در لرستان الکترونیکی شد
  • ۲۵ اردیبهشت آخرین مهلت صدور مجوز‌های الکترونیکی
  • کلاه بیمه ای بر سر کارگران ساختمانی
  • پرداخت حق بیمه بیش از ۲ هزار زن سرپرست خانوار هرمزگانی
  • دستگاه‌ها به مسئولیت‌ در قبال آموزش و پرورش عمل نمی‌کنند
  • الکترونیکی شدن ۴۷۷,۰۰۰ پروانه کسب کاغذی تا ۱۵ اردیبهشت ماه
  • تبدیل ۱۸۱۰ مجوز کاغذی به شناسه یکتا در میاندوآب
  • اگر مجوز کاغذی و قدیمی را به الکترونیک تبدیل نکنیم، چه می‌شود؟
  • ثبت دستمزد واقعی در لیست‌های بیمه‌ای حق کارگران است
  • ۲۱ درصد بیمه‌شدگان تامین اجتماعی، بانوان هستند/ حضور فعال زنان در بازار کار