Web Analytics Made Easy - Statcounter

جلال جهان نیا در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در بجنورد اظهار کرد: طرح نسخه نویسی الکترونیک یکی از دستاوردهای مطلوبی بوده که دو سال از آغاز آن می گذرد و با اجرای این طرح، از لحاظ هزینه، سلامتی بیماران و دسترسی عادلانه اقشار جامعه به خدمات، قابل توجه است.

وی یکی از مشکلاتی که مانع اجرای ۱۰۰ درصدی این طرح شده را پهنای باند و قطعی های مکرر اینترنت خواند و گفت: باتوجه به اینکه نسخه نویسی به سرعت در حال توسعه در تمام نقاط کشور است، قطعا راهکارهایی برای رفع آن لحاظ خواهد شد و در شرایط فعلی نیز  بخش زیادی از پزشکلان، داروخانه ها، درمانگاه ها و کلینیک ها به این سیستم وارد شده اند و در شرف برطرف کردن خطاها هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر درمان تامین اجتماعی خراسان شمالی با بیان اینکه پزشک و طرف قرارداد با بیمه تامین اجتماعی نسبت به استفاده از نسخه نویسی و نسخه پیچی الکترونیکی یا کاغذی مختار هستند، گفت: هدف ارائه خدمت به بیماران است و برای جلوگیری از ایجاد ترافیک در انجام خدمت رسانی، انتخاب نوع ویزیت آزاد گذاشته شده است.

وی با اشاره به اینکه براساس آخرین آمار ثبت شده حدود ۸۰ درصد نسخه ها به صورت الکترونیکی نوشته می شوند، ادامه داد: این در حالی است که پیش از آغاز طرح الکترونیکی شدن نسخه ها، تمامی اسناد به صورت کاغذی به سازمان تامین اجتماعی ارسال می شد و در حال حاضر این میزان به ۲۰ درصد رسیده است که گروهی از آنها به دلیل نداشتن زیرساخت ها تاکنون موفق به استفاده از این طرح نشده اند.

جهان نیا اضافه کرد: مزیت تولید نسخه الکترونیک علاوه بر صرفه جویی در کاغذ و افزایش سرعت انجام خدمات، این است که در انتهای هر روز، ۸۰ درصد مبلغ بیمه برای طرفین قرارداد واریز خواهد شد، اما برای مجموعه که ای اسناد به صورت کاغذی ارسال می شود، پرداخت هزینه ها در پایان هر ماه صورت می گیرد.

این مقام مسئول اظهار داشت: همچنین جهت حمایت مالی از بیمه شدگان تامین اجتماعی و مستمری بگیران، برای افراد بالا ۶۵ سال، ارائه خدمات در تمامی مراکز درمانی دولتی و دانشگاهی به صورت رایگان خواهد بود و ۱۰ درصد فرانشیزی که قبلا واریز می کردند، طی توافق با دانشگاه علوم پزشکی استان خراسان شمالی توسط سازمان بیمه واریز و بیمه شده خدمات را به صورت رایگان خواهد داشت.

وی همچنین ادامه داد: در شهرستان هایی که بیمارستان ملکی تامین اجتماعی مستقر نیست، بیمارانی که دارای بیمه تامین اجتماعی هستند، در صورت مراجعه به مراکز دولتی و دانشگاهی خدمات به صورت رایگان دریافت خواهند کرد که توافقات برای اجرایی شدن این طرح صورت گرفته و در شرف راهکارهایی برای نهایی شدن است.

انتهای پیام/ن

منبع: فارس

کلیدواژه: تامین اجتماعی نسخه نویسی الکترونیکی تامین اجتماعی نسخه نویسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۲۱۸۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لیگ ملی برنامه‌نویسی دانشجویی کدکاپ برگزار می‌شود

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، علی لطفی، مدیر مسابقات کوئرا، با بیان اینکه ستاد توسعه اقتصاد دانش بنیان دیجیتال حامی برگزاری هشتمین دوره کدکاپ است، گفت: معاونت علمی در فعال کردن درگاه‌های اطلاع رسانی در خصوص این دور از مسابقات و شناخته‌شدن آن در سطحی ملی و تامین برخی هزینه‌های مسابقه پای کار آمده است و از آن جهت که هدف ترویج برنامه نویسی در سطح کشور را دنبال می‌کند، صرفا بحث الگوریتم و مبانی برنامه نویسی را موضوع مسابقات قرار دادیم.

لطفی ادامه داد: در این مسابقه ضمن ترویج برنامه نویسی، بحث آموزش برنامه نویسی گنجانده شده است و افراد می‌توانند در هر سطحی که هستند، آموزش متناسب با خودشان را دریافت کنند.

وی در خصوص نحوه برگزاری مسابقات توضیح داد: مسابقات انتخابی در لیگ ملی برنامه نویسی کدکاپ ۸ به صورت استانی است، به همین دلیل، دانشجویان همه استان‌ها خود را مخاطب این مسابقه می‌بینند و شانس خود را در آن کمرنگ نمی‌ببینند.

مدیر مسابقات کوئرا، درباره نحوه برگزاری این مسابقات گفت: این لیگ در شش دوره مسابقات انتخابی آنلاین برگزار می‌شود که تاکنون چهار دوره آن برگزارشده است، دور اول این مسابقات از اوایل اسفند ماه کلید خورد و هر سه هفته یک مسابقه انجام می‌شود که ان‌شاءالله دور پنجم مسابقات انتخابی، ۲۸ اردیبهشت ماه برگزار خواهدشد.

لطفی به جایزه‌های دریافتی این مسابقه اشاره کرد و گفت: در این مسابقات انتخابی دانشجوی برتر هر استان، سهمیه رقابت فینال را به انضمام یک میلیون تومان جایزه نقدی دریافت خواهدکرد. همچنین، بعد از هر مسابقه، جلسه آنلاین حل سوالات مسابقه توسط طراحان سوالات، برگزار می‌شود.

وی ادامه داد: از هر استان، به سه نفر از شرکت‌کنندگانی که در این جلسه حضور یافته‌اند، دوره آموزشی رایگان اهدا می‌شود که شامل ۲۰ دوره آموزش آنلاین برنامه‌نویسی به‌صورت تعاملی در سطوح مقدماتی و پیشرفته است و افراد می‌توانند به انتخاب خودشان یکی از دوره‌ها را به عنوان هدیه دریافت کنند.

مدیر مسابقات کوئرا  اضافه کرد: گذراندن موفقیت‌آمیز این دوره‌ها بین یک تا سه ماه به صورت آنلاین طول می‌کشد، علاوه بر این به ۱۰ نفر از شرکت کنندگان مسابقه تی شرت یادبود اهدا می‌شود و هر کس که در این مسابقه  کد ارسال کرده باشد، شانس برخورداری از این جوایز را خواهد داشت.

وی با بیان اینکه فینال به صورت حضوری با دعوت از نفرات برتر در سراسر کشور در تهران برگزار خواهد شد، بیان کرد: از نفر اول تا سی ام جایزه در فینال دریافت خواهند کرد. هم‌چنین در رتبه‌های بعد، به نفرات برتر هر استان جوایز اهدا می‌شود و مجموعا حدود ۲۰۰ میلیون تومان فقط در مرحله فینال به شرکت کنندگان جایزه اهدا خواهد شد.

لطفی در خصوص چرایی عنوان «کدکاپ ۸» توضیح داد: از سال ۹۵، مسابقات برنامه نویسی کشوری را با عنوان کدکاپ برگزار می‌کنیم که البته دوره‌های اول آن با همکاری دانشگاه صنعتی شریف بود و در ادامه این رویداد به صورت سالیانه برگزار شد و بزرگترین مسابقه برنامه نویسی کشور از نظر تعداد شرکت  کنندگان شناخته می‌شود.

وی ادامه داد: امسال، هشتمین دوره برگزاری این مسابقات است که این دوره را با همکاری معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری و در قالب لیگ ملی برنامه‌نویسی دانشجویی برگزار می‌کنیم.

مدیر مسابقات کوئرا با بیان اینکه مخاطب کدکاپ را دانشجویان هستند، گفت: کدکاپ در سال‌های مختلف به شیوه‌های گوناگونی برگزار شده است. هر سال برخی شرکت‌ها با هدف جذب و استخدام حامی مسابقات می‌شدند، موضوعات مسابقات هم مطابق فناوری‌هایی بود که آنها نیاز داشتند، اما امسال از آن جهت که هدف معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری ترویج برنامه نویسی در سطح کشور بود، صرفا بحث الگوریتم و مبانی برنامه نویسی را موضوع مسابقات قرار دادیم و هر شش دوره انتخابی به انضمام فینال، حاوی سوالات الگوریتمی است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • کلاه بیمه ای بر سر کارگران ساختمانی
  • لیگ ملی برنامه‌نویسی دانشجویی کدکاپ برگزار می‌شود
  • پرداخت حق بیمه بیش از ۲ هزار زن سرپرست خانوار هرمزگانی
  • منظور: رشد ۳۸۰ درصدی اعتبارات رفاه و تامین اجتماعی
  • جزئیات انسداد مرزهای شرقی توسط فراجا ؛ ساخت دیوار ۴ متری
  • جزئیات طرح جدید برای انسداد مرز‌های شرقی/ فراجا مسئول تامین امنیت مرزهاست
  • جزئیات طرح انسداد مرزهای شرقی/ تمام منطقه دیوارکشی می شود؟
  • ثبت دستمزد واقعی در لیست‌های بیمه‌ای حق کارگران است
  • ممنوعیت تیک‌تاک به «شکاف اینترنت» سرعت می‌بخشد
  • ۲۱ درصد بیمه‌شدگان تامین اجتماعی، بانوان هستند/ حضور فعال زنان در بازار کار