Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست-شورای اجرایی فناوری اطلاعات، سازمان تأمین اجتماعی را موظف کرد تا در یک برنامه شش‌ماهه نسبت به ارائه غیرحضوری و الکترونیکی کلیه خدمات خود اقدام کند.

تکمیل سرویس‌های سازمان تأمین اجتماعی در راستای پیاده سازی طرح ۷۰-۳۰ در جلسه بیست و دوم شورای اجرایی فناوری اطلاعات کشور به تصویب رسید.

شورای اجرایی فناوری اطلاعات در خصوص ۳۰ خدمت الکترونیکی و غیرحضوری اعم از خدمات کارفرمایی، بیمه‌ای و بازنشستگی سازمان تأمین اجتماعی موضوع مصوبات جلسات (۱۵) و (۱۸) این شورا، مواردی را تصویب کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این راستا سازمان تأمین اجتماعی موظف شد طی یک برنامه شش‌ماهه نسبت به ارائه غیرحضوری و الکترونیکی تمامی خدمات خود اقدام کند. بعد از این مهلت، صرفاً خدماتی که تحت هیچ عنوان قابل‌ارائه به شکل برخط نیست، با تأیید کارگروه تعامل‌پذیری دولت الکترونیکی قابل‌ارائه در شعب و کارگزاری‌های سازمان تأمین اجتماعی خواهند بود.

بر این اساس اقلام داده‌ای سایر پایگاه‌های اطلاعاتی موردنیاز برای ارائه خدمات الکترونیکی سازمان تأمین اجتماعی با تائید کارگروه تعامل‌پذیری دولت الکترونیکی در اختیار این سازمان قرار می‌گیرد و دبیرخانه شورای اجرایی فناوری اطلاعات باید بر اجرای این این ماده از مصوبه و تشخیص مصادیق خدمات و سرویس‌های آن نظارت کند.

در مواد دیگری از این مصوبه سازمان تأمین اجتماعی موظف شده که در یک فرآیند پلکانی و در مدت ۴ ماه خدمات شعب و کارگزاری‌های خود را مختص ارائه خدمت به اشخاص کم‌توان و یا متقاضیانی که تمایل به دریافت خدمت حضوری دارند، ساماندهی کند.

به همین منظور با در نظر گرفتن مشوق‌ها برای دریافت خدمات الکترونیکی غیرحضوری و یا محدودیت‌ها برای دریافت خدمت حضوری از قبیل فاقد هزینه بودن خدمات برخط و پرداخت هزینه تمام‌شده خدمات حضوری توسط متقاضی، باید در راستای اولویت قرار دادن ارائه خدمات الکترونیکی اقدام شود.

مطابق این مصوبه هزینه خدمات ارائه‌شده به افراد کم‌توان رایگان بوده و توسط سازمان تأمین اجتماعی پرداخت خواهد شد.

هزینه خدماتی که به شکل الکترونیکی ارائه نمی‌شوند اگر رایگان است قابل تعرفه گذاری و اگر دارای هزینه است قابل‌افزایش نخواهد بود.

در همین حال با توجه به عدم اجرای پنجره واحد و پایگاه داده مشترک سازمان تأمین اجتماعی و سازمان امور مالیاتی برای دریافت لیست واحد بیمه‌شدگان و مالیات بر حقوق کارگاه‌های مشمول تأمین اجتماعی، مقرر شد تا مفاد ماده (۴) مصوبه جلسه (۱۴) شورای اجرایی فناوری اطلاعات با محوریت سازمان تأمین اجتماعی و همکاری سازمان امور مالیاتی حداکثر تا پایان مردادماه ۱۴۰۰ عملیاتی شود.

سازمان تأمین اجتماعی موظف شده ظرف مدت حداکثر دو ماه فرآیندهای داخلی خود را به نحوی اصلاح کند تا ارائه خدمات این سازمان در تخصیص کد کارگاه برای چند فعالیت حوزه فضای مجازی با یک کدپستی و در نشانی محل اقامت قانونی اشخاص مجاز، اجرایی شود.

خدمات الکترونیکی سازمان تأمین اجتماعی در قالب طرح ۷۰-۳۰ (هفتاد، سی) اجرایی می‌شود. این طرح که با هدف کاهش مراجعات حضوری به شعب و کارگزاری‌های تأمین اجتماعی در اردیبهشت سال ۹۹ تعریف شده، مربوط به ۳۰ خدمتی است که هفتاد درصد مراجعات را شامل می‌شود.

سرعت در دسترس پذیری و انجام خدمت، سهولت دسترسی شبانه روزی و در همه جای کشور از طریق گوشی موبایل و یا هر وسیله متصل به شبکه دیتا، کاهش هزینه و یا حذف هزینه برای بیمه شده‌ها، دقت و شفافیت در انجام امور و دریافت خدمات الکترونیکی بدون نیاز به مراجعه حضوری از طریق سامانه اینترنتی، از جمله اهداف اجرای این طرح است.

در این طرح تمامی اسناد و مدارک مربوط به بیمه و درمان بیمه شده با رعایت حریم خصوصی به شکل الکترونیکی و برخط در دسترس خواهد بود.

در حال حاضر ۱۰۰ میلیون مراجعه حضوری سالیانه به سازمان تأمین اجتماعی و کارگزاری‌های آن در سراسر کشور صورت می‌گیرد که با اجرای این مصوبه در چند ماه آینده، ارائه کلیه خدمات تأمین اجتماعی به کارفرمایان، بیمه‌شدگان و بازنشستگان تأمین اجتماعی به‌صورت غیرحضوری و الکترونیکی انجام خواهد شد.

مهر

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: شورای اجرایی فناوری اطلاعات سازمان تأمین اجتماعی خدمات الکترونیکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۵۲۴۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

میزان تفکیک از مبدا پسماندها به بالای ۱۰ درصد رسید/ مصمم هستیم کار نیمه تمامی باقی نماند

رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر اصفهان گفت: میزان تفکیک از مبدا بخش پسماند در سال‌های قبل کاهش پیدا کرده بود، اما در سه سال قبل با اقدامات ویژه‌ای که در این زمینه صورت گرفت، عدد آن به بالای ۱۰ درصد رسید.

سیدامیر سامع در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: از مهم‌ترین دستاوردهای کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر اصفهان در سه سال اخیر، تدوین منشوری در دوره ششم شورای اسلامی شهر بود که طبق آن نقاط مهم شهر که باید به آن‌ها پرداخته شود، مشخص شد.

وی با بیان اینکه معاونت خدمات شهری یکی از ارگان‌هایی است که حدود ۱۰ کسب‌کار را مدیریت می‌کند، افزود: این معاونت باید در بخش‌های مختلف به شهروندان خدمت‌رسانی کند که این خدمات شامل ساماندهی فضای سبز، زیباسازی شهر، ساماندهی مشاغل شهر، مدیریت پسماند، آتش‌نشانی و ایمنی و مدیریت بحران است.

رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر اصفهان تصریح کرد: کمیسیون سلامت محیط زیست با همکاری معاونت خدمات شهری از سه سال پیش ۲۲ بند را به‌عنوان اولویت اصلی عملکرد خود قرار داد و سعی کرد آن‌ها را دنبال کند، البته در ارزیابی سال جاری مشخص شد، برنامه‌هایی که برای هر حوزه برنامه‌ریزی شده بود، به‌طور کامل انجام شده است.

سامع با بیان اینکه یکی از دستاوردهای این سه سال، پیشبرد عملکرد طبق برنامه مشخص شده است، ادامه داد: این کمیسیون با همکاری معاونت خدمات شهری با یک شاخص و برنامه مشخص به فعالیت خود پرداختند و رعایت نظم در این مسیر یک موفقیت بزرگ محسوب می‌شود.

وی با اشاره به سازماندهی فضای سبز اصفهان خاطر نشان کرد: افزایش سرانه فضای سبز یکی دیگر از دستاوردهای کمیسیون سلامت محیط زیست خدمات شهری شورای اسلامی است، البته در این کلان شهر اقدامات خوبی صورت گرفته است و فضای سبز هم از نظر کمی و هم از نظر کیفی افزایش پیدا کرده است، اما سختی کار این کمیسیون با افزایش ساخت‌وسازها، محدود شدن فضای شهر، کمبود آب، خشکی زاینده‌رود بیشتر شده است.

از مجموع حدود ۹۰۰ تن پسماندی که تولید می‌شود، بیش از ۱۰۰ تن در مبدا تفکیک می‌شود

رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر اصفهان با اشاره به مدیریت پسماند اضافه کرد: در این بخش باید اقداماتی از جمله توجه به موضوع کاهش تولید پسماند، اجتناب از تولید، تفکیک از مبدا، استفاده مجدد و تبدیل به ماده و انرژی مورد توجه قرار گیرد.

وی بیان کرد: میزان تفکیک از مبدا بخش پسماند در سال‌های قبل کاهش پیدا کرده بود، اما در سه سال قبل با اقدامات ویژه‌ای که در این زمینه صورت گرفت، عدد آن به بالای ۱۰ درصد رسید.

سامع گفت: از مجموع حدود ۹۰۰ تن پسماندی که تولید می‌شود، بیش از ۱۰۰ تن در مبدا، بعضی در چرخه‌های دیگر و بعضی توسط موارد غیر رسمی تفکیک می‌شود و پسماندهای تفکیک شده در کارخانه‌های مختلف استفاده می‌شود؛ به‌طور مثال کاغذ آن برای کارخانه کاغذسازی، پلاستیک برای کارخانه‌های پلاستیک استفاده می‌شود.

وی بیان کرد: در حوزه تبدیل به ماده و انرژی، ۱۰ تن پیرولیز در چند سال پیش و ۱۰ تن نیز در سال گذشته راه‌اندازی شد که این اقدام برای تبدیل مواد پلاستیکی به فرآورده سوخت است، در این مورد ما نیازمند کارخانه هاضم و زباله‌سوز هستیم که امیدواریم قرارداد آن به‌زودی با بخش خصوصی منعقد شود.

رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر اصفهان با اشاره به بازیافت دو هزار تن پسماند ساختمانی ادامه داد: قرارداد این موضوع منعقد شده است و سرمایه‌گذار آن حدود دو هزار تن پسماندی که در حاشیه شهر جمع‌آوردی شده و گردو غبار ایجاد کرده بود را بازیافت کرده است.

وی با اشاره به حوزه شیرابه اضافه کرد: این حوزه نیز با همکاری شرکت دانش‌بنیان آغاز به‌کار کرده است و حدود دو ماه دیگر اقدامات خود را به روش بیولوژیکی آغاز می‌کند.

سامع گفت: سامانه اصپاک یکی از دستاوردهای مهم است که شهروندان می‌توانند با بهره‌وری از آن به جمع‌آوری زباله بپردازند.

وی گفت: اعضای شورا تصمیم دارند تا آخرین روزی که خدمت‌رسان مردم هستند، با سرعت و دقت به امور شهر بپردازند و هیچ کار نیمه تمامی باقی نماند و تمام فعالیت‌ها در یک نظم خاصی به دوره بعد تحویل داده شود.

رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر اصفهان اضافه کرد: کار در شورای اسلامی شهر محل پذیرفتن و تفکر است، پذیرفتن این مسئولیت بسیار سخت نیازمند تجربه دقت و نظم در فعالیت است.

کد خبر 748053

دیگر خبرها

  • (ویدئو) چرا دولت سیاست‌های کلی تأمین اجتماعی را اجرا نکرد؟
  • کمیسیون اصل ۹۰ پیگیر اجرایی شدن سامانه ستاد
  • تمامی امکانات و تدابیر لازم برای برگزاری انتخابات ۲۱ اردیبهشت‌
  • میزان تفکیک از مبدا پسماندها به بالای ۱۰ درصد رسید/ مصمم هستیم کار نیمه تمامی باقی نماند
  • عملکرد فصل معیشت و رفاه در قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران
  • تقدیر معاون استاندار زنجان از گروه‌های جهادی
  • شفافیت ۱۰۰ درصدی تمامی معاملات مسکن از طریق سامانه خودنویس اجرایی شد
  • خدمات دندانپزشکی با استفاده حداکثری از ظرفیت گروه‌های جهادی ارائه می‌شود
  • پیشرفت ورزش استان یزد با همکاری تمامی نهاد‌ها
  • بررسی تعارض منافع شرکت تعاونی کارکنان بنادر و گمرکات در ارائه برخی خدمات