Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-06@04:03:06 GMT

رتبه اول اردبیل در استقرار ثبت الکترونیکی نسخ

تاریخ انتشار: ۱۱ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۱۶۸۴۷۰

رتبه اول اردبیل در استقرار ثبت الکترونیکی نسخ

ایسنا/اردبیل مدیر درمان تأمین اجتماعی استان اردبیل گفت: در ارزیابی کشوری، ‌استان اردبیل رتبه اول را در استقرار سامانه ثبت الکترونیکی نسخ بیمه‌ای در سطح کشور به دست آورد.

قادر برجی در جلسه هماهنگی سازمان‌های بیمه‌گر در اردبیل اظهار کرد: سازمان تأمین اجتماعی در استان اردبیل با پوشش 600 هزار نفر از جمعیت استان و ارائه خدمات نوین به آنها سعی می‌کند تا با کمترین هزینه، با کیفیت‌ترین خدمات را برای بیمه‌شدگان ارائه کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: در هفته‌های اخیر و با توقف در صدور دفترچه‌های کاغذی، این سازمان مکلف شده تا خدمات خود را به صورت آنلاین و بر خط به بیمه‌شدگان ارائه کند که این امر در کنار صرفه‌جویی چاپ و هزینه کاغذ، نوعی تسهیل در فرآیند ارائه خدمات درمانی به بیمه‌شدگان است.

مدیر درمان تأمین اجتماعی استان اردبیل گفت: تأمین اجتماعی در حذف دفترچه‌های کاغذی و توقف در چاپ این دفترچه‌ها پیشقدم بوده و انتظار می‌رود بیمه سلامت و نیروهای مسلح نیز در این پروسه به عنوان یک الزام و تکلیف دولتی اقدامات لازم و زیرساخت‌های مناسب را فراهم کنند.

برجی افزود: البته سازمان تأمین اجتماعی از پنج سال پیش و برای مجموعه‌های ملکی خود اجرای این طرح را در دستور کار قرار داده بود به طوریکه مراجعین به مراکز ملکی تأمین اجتماعی از ارائه دفترچه معاف بوده و به نوعی با احراز هویت فردی خدمات متنوع به آنها ارائه می‌شود.

وی در بخش دیگری از سخنان خود خاطر نشان کرد: با اجرای طرح الکترونیکی ثبت نسخ در حقیقت از قلم‌ خوردگی، ناخوانا بودن دفترچه‌ها و فرآیند صدور و اعتبار دفترچه‌ها و همچنین روند سخت نسخه‌پیچی جلوگیری شده و به نوعی در این فرآیند سهولت کار را شاهد هستیم.

برجی اضافه کرد: این طرح در همه شهرستان‌ها با ایجاد زیرساخت‌های لازم در حال انجام است و به نوعی مقدمه‌ای برای عملیاتی شدن نظام ارجاع و سلامت در حوزه‌های درمانی و دارویی است.

وی بیان کرد: به تدریج نگرانی‌ها و دغدغه‌ها در این زمینه در حال برطرف شدن است و اخیرا با توافق دانشگاه علوم پزشکی در بیمارستان‌ها و مراکز تحت پوشش وزارت بهداشت نیز این کار شروع شده و امیدواریم با استقرار ناظران سازمان‌های بیمه‌گر مشکلات و نارسایی‌ها به حداقل برسد.

برجی به برگزاری 80 جلسه با صنوف مختلف پزشکان و انجمن داروسازان در این زمینه خبر داد و اظهار کرد: ما قدم به قدم کارها را به پیش می‌بریم و در دو سال اخیر اردبیل جز پنج استان پایلوت کشور در اجرای این طرح در مراکز خصوصی و ملکی سازمان تأمین اجتماعی بوده است.

وی ادامه داد: چنانچه مشکل قطعی اینترنت در روند نسخه‌نویسی پزشکان به وجود آید، قرار شده در سربرگ‌های مشخص پزشکان اطلاعات و زمان مراجعه بیماران را ثبت کرده و از طریق این برگه‌ها نسخه به داروخانه‌ها ارائه شده و دارو به بیماران داده شود.

برجی تصریح کرد: تمام پزشکان موظف هستند در قالب زیرساخت الکترونیکی عملیات پذیرش و نوشتن نسخه خود را به صورت آنلاین انجام دهند تا از روش‌های سنتی و منسوخ جلوگیری شده و به نوعی بیماران و همراهان آنها بتوانند به سهولت خدمات مورد نظر را دریافت کنند.

وی گفت: در صورت وجود مشکل همشهریان با سامانه 1420 به راحتی تماس برقرار کرده و مشکلات را گوشزد کرده و از تخلفات احتمالی نیز جلوگیری می‌شود.

برجی در مورد دریافت اضافه هزینه از بابت نسخه‌پیچی الکترونیکی در برخی از مطب پزشکان افزود: این کار قانونی نیست و در صورت مشاهده تخلف هموطنان می‌توانند با تلفن 1420 گزارش تخلفات را ارائه کنند.

مدیر درمان تأمین اجتماعی استان اردبیل خاطر نشان کرد: در حال حاضر سازمان تأمین اجتماعی بیش از 30 خدمت خود را در بستر الکترونیکی به هموطنان ارائه می‌دهد و انتظار می‌رود همین روند به پرداخت‌های آنلاین برای پزشکان و مراکز طرف قرارداد نیز در کمتر از 24 ساعت منجر شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: نسخه الکترونیکی سازمان تامین اجتماعی استانی اجتماعی سازمان تأمین اجتماعی استان اردبیل دفترچه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۶۸۴۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درمان رایگان کودک مشروط بر داشتن بیمه پایه

رئیس اداره اقتصاد درمان دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: براساس دستوالعمل ارائه خدمات ارائه خدمات رایگان به کودکان زیر هفت سال و ابلاغیه وزارت بهداشت در اجرای قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت همه خدمات بستری و سرپایی کودکان زیر هفت سال در مراکز دولتی دانشگاهی و بیمارستان‌های دولتی موظف به ارائه کلیه خدمات بستری رایگان هستند.

دکتر طباطبایی افزود: وزیر بهداشت اسفند سال گذشته از خدمات درمانی رایگان برای کودکان زیر هفت سال خبرداد که این طرح در استان از اول اردیبهشت به طور کام در حال اجرا است.

او گفت: در اجرای این طرح بیمارستان‌های دولتی موظفند این خدمات را ارائه دهند و هیچ گونه دریافتی از از بیماران زیر هفت سال نداشته باشند.

به گفته طباطبایی دارندگان بیمه پایه مشمول این طرح هستند و چنانچه بیماری فاقد بیمه پایه باشد، می‌تواند با مراجعه به سازمان بیمه سلامت برای بیمه خود اقدام کند و از مزایای این طرح بهره‌مند شود.

والدین کودکان زیر هفت در صورت مشاهده تخلف در روند اجرای این طرح می‌توانند از طریق تماس با سامانه ۱۹۰ وزارت بهداشت موضوع را در میان بگذارند. 

باشگاه خبرنگاران جوان مرکزی اراک

دیگر خبرها

  • (ویدئو) چرا دولت سیاست‌های کلی تأمین اجتماعی را اجرا نکرد؟
  • پروژه دریافت لیست هوشمند حق بیمه کارگاه‌ها در استان فارس آغاز شد
  • پرداخت حق بیمه بیش از ۲ هزار زن سرپرست خانوار هرمزگانی
  • درمان رایگان کودک مشروط بر داشتن بیمه پایه
  • درمان رایگان کودک با داشتن بیمه پایه
  • استقرار ۱۴۵ خانه بهداشت کارگری در واحدهای تولیدی استان زنجان‌
  • آثار باستانی تپه «علی‌کش» نشان از ارتباطات اجتماعی با همسایگان دارد
  • ثبت دستمزد واقعی در لیست‌های بیمه‌ای حق کارگران است
  • پیشنهاد گسترش دامنه شمول در اصلاح قانون بیمه بیکاری
  • وابستگی صندوق‌های بازنشستگی به بودجه دولت ناشی از چیست؟