Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها - حذف دفترچه درمانی تامین اجتماعی از ابتدای اسفندماه جاری آغاز شده اما شاهد ناهماهنگی بین سازمان تامین اجتماعی و مراکز درمانی و سرگردانی شهروندان هستیم. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، حذف دفترچه‌های کاغذی تامین اجتماعی و تبدیل آنها به دفترچه‌های الکترونیکی از اقدامات سازمان تامین اجتماعی در راستای بهبود عملکرد این سازمان بود که از ابتدای اسفندماه سال جاری شروع به فعالیت کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حال با حذف دفترچه‌های کاغذی، برخی از درمانگاه‌ها و یا داروخانه‌ها با نامعتبر خواندن دفترچه‌های تامین اجتماعی که تاریخ آنها به اتمام رسیده و یا اینکه هیچ دستورالعملی برای استفاده از دفترچه‌های مجازی برای آنها ارسال نشده است باعث سردرگمی افراد تحت پوشش تامین اجتماعی شده‌اند!

جدا از این موارد، طبق تحقیقات صورت گرفته از طرف خبرنگار ما گاهی نسخ درمانی افراد تحت پوشش تامین اجتماعی در مراکز درمانی به صورت آزاد محاسبه می‌شود و هیچ همکاری بین درمانگاه‌ها و داروخانه‌ها دیده نمی‌شود. پس از مراجعه به یکی از کارگزاری‌های تامین اجتماعی سطح شهر سنندج، محمدی یکی از شهروندان زیرپوشش بیمه تامین اجتماعی گفت: با الکترونیکی شدن دفترچه‌های تامین اجتماعی گام موثری در راستای حل مشکلات مردم برداشته شده اما به شرطی که همه مراکز درمانی و داروخانه ها با یکدیگر هماهنگ باشند.

وی افزود: بنده با توجه به اینکه دفترچه درمانی‌ام تمام شده است دفترچه جدیدی برایم صادر نمی‌شود و از سویی دیگر برای تهیه داروهایم، نمی‌توانم از دفترچه استفاده کنم و بارها به داروخانه‌های سطح شهر مراجعه کرده و آنها در پاسخ می‌گویند که هیچ بخش‌نامه‌ای در این باره به دست ما نرسیده است.

محمدی گفت: به نظر من به عنوان یک شهروند ایرانی و سنندجی ابتدا باید همه زیرساخت‌های انجام یک طرح انجام شود بعد طرح به اجرا در بیاید تا مردم دچار سردرگمی نشوند‌.

این شهروند سنندجی در پایان سخنان خود تصریح کرد: من در حال حاضر مجبور به تهیه دارو با قیمت آزاد هستم چرا که تاریخ و برگ‌های دفترچه‌ام به اتمام رسیده و دفترچه جدیدی برایم صادر نمی‌شود و داروخانه‌ها و مراکز درمانی نیز دفترچه بی‌اعتبار را پشتیبانی و قبول نمی‌کنند.

جباری دیگر شهروند سنندجی که تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی است، در این‌باره به خبرنگار تسنیم گفت: درست است که خدمات غیر حضوری امری مهم در ارائه خدمات است اما قبل از اجرایی کردن چنین طرح‌هایی باید زیر ساخت‌های آن فراهم شود.

وی افزود: با انجام این طرح در استان می‌توان خدمات بسیار خوبی را دریافت کرد به شرط آنکه اجرای این طرح با هماهنگی‌های لازم انجام شود.

جزئیات حذف دفترچه بیمه تأمین اجتماعی اعلام شدسرگردانی بیمه‌شدگان تأمین اجتماعی در مراکز درمانی/ انعکاس مشکلات از طریق سامانه 1420

 دفترچه‌های فعلی تأمین اجتماعی همچنان معتبر است 

برای اطلاع از وضعیت الکترونیکی شدن دفترچه‌های درمانی تامین اجتماعی با سید صلاح قریشی، مدیرکل سازمان تامین اجتماعی استان کردستان به گفت‌وگو نشستیم؛ وی می‌گوید: طرح الکترونیکی کردن دفترچه‌های درمانی تامین اجتماعی عمدتاً در حال انجام و تا پایان علنی شدن این طرح مقداری زمان لازم است.

وی افزود: افرادی که به درمانگاه‌ها و یا داروخانه‌های سطح شهر مراجعه می‌کنند و با مشکل پایان تاریخ اعتبار و یا برگ‌های دفترچه روبه‌رو هستند می‌توانند با نشان دادن سربرگ دفترچه‌های خود از مزایای بیمه تامین اجتماعی برخوردار شوند.

مدیرکل سازمان تامین اجتماعی استان کردستان اعلام کرد: بیمه شدگان تا پایان و اجرایی شدن کامل طرح الکترونیکی شدن دفترچه‌های تامین اجتماعی، می‌توانند از دفترچه قدیمی خود استفاده کنند.

وی افزود: همشهریان و هم استانی‌های کردستانی می‌توانند برای اطلاع از چگونگی طرح الکترونیکی کردن دفترچه‌های درمانی و طرح 3070 (ارائه خدمات غیرحضوری تامین اجتماعی) با سامانه تلفنی 1420 تماس گرفته و در این‌باره مشاوره رایگان و یا با مراجعه به سایت www.es.tamin.ir بیش از 30 خدمت الکترونیکی را دریافت کنند.

قریشی بیان کرد: در حال حاضر 650 هزار نفر در استان تحت پوشش خدمات سازمان تامین اجتماعی هستند که 58 درصد جمعیت شهری کردستان را شامل می‌شود.

وی با بیان اینکه سازمان تامین اجتماعی هیچ هزینه‌ای برای الکترونیکی کردن دفترچه‌های تامین اجتماعی دریافت نمی‌کند، تصریح کرد: از ابتدای اسفندماه سال جاری دفترچه کاغذی جدی برای بیمه‌شدگان تامین اجتماعی صادر نمی‌شود.

مدیرکل سازمان تامین اجتماعی استان کردستان در پایان سخنان خود یادآور شد: پزشکان استان نیز با ثبت نام در سایت www.ep.tamin.ir و دریافت نام کاربری می‌توانند نسبت به نسخه نویسی الکترونیکی اقدام کنند.

به گزارش تسنیم؛ آنچه مهم است این است که ارائه خدمات غیر حضوری البته با ایجاد زیرساخت‌های درست و اساسی می‌تواند در راستای خدمت‌رسانی به جامعه و دسترسی آسان به خدمات ارائه شده از طرف ارگان‌های مختلف، گام مهمی باشد و انتظار می‌رود متولیان امر، ضعف‌های این حوزه را برطرف کنند.

انتهای پیام/487/ش

منبع: تسنیم

کلیدواژه: سازمان تامین اجتماعی تامین اجتماعی تامین اجتماعی تأمین اجتماعی مراکز درمانی ارائه خدمات داروخانه ها حذف دفترچه تحت پوشش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۴۹۷۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره‌مندی ۸۰۰ کرمانشاهی از خدمات فیزیوتراپی هلال احمر

محمدباقر محمدی مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر استان کرمانشاه گفت : جمعیت هلال‌احمر استان کرمانشاه همواره در رویداد‌های مختلف در راستای خدمت‌رسانی به مردم گام برداشته و سعی کرده امدادرسان مردم در حوادث مختلف باشد.

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر استان کرمانشاه گفت: در حادثه سیل سیستان و بلوچستان جمعیت هلال‌احمر استان با ارسال کمک‌های غذایی به یاری مردم این استان رفت تا بتوان بخشی از مشکلات مردم این مناطق را رفع کرد.

محمدی بیان کرد: جمعیت هلال‌احمر استان کرمانشاه سال گذشته در ۸۵۸ حادثه حضور داشته و نسبت به امدادرسانی و انجام عملیات امداد و نجات اقدام کرده که بیشترین سهم این عملیات‌ها مربوط به حوادث جاده‌ای و کوهستان است.

وی خاطرنشان کرد: متأسفانه تعداد حوادث کوهستان استان کرمانشاه رو به افزایش است؛ از افراد مبتدی و دارای بیماری درخواست داریم از صعود به ارتفاعات به صورت انفرادی خودداری کنند، زیرا ارائه خدمات درمانی مورد نیاز به افراد آسیب دیده در کوهستان دشوار است.

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر استان کرمانشاه عنوان کرد: در کنار امدادرسانی هلال‌احمر در حوادث و بلایای طبیعی این جمعیت در راستای عمل به وظایف خود نسبت به ارائه خدمات اجتماعی به ویژه به افراد نیازمند نیز اقدام می‌کند.

محمدی با اشاره به فعال بودن یک مرکز ارتوپدی و فیزیوتراپی هلال‌احمر در کرمانشاه گفت: سال گذشته ۷۸۲ نفر از خدمات فیزیوتراپی، ۵۱ نفر از کار درمانی و ۲۶۲ نفر گفتاردرمانی استفاده کردند.

وی اضافه کرد: در حوزه ارتوپدی ۱۰۸ نفر از این خدمات شامل ۵۱ نفر پروتز و ۶ نفر آرتز و کفش طبی ۵۱ نفر بهره‌مند شدند و دو مورد مانور درمان اضطراری با اهداف درمانی بیماران بی‌بضاعت در دالاهو و روستا‌های اطراف گیلانغرب جمعا یک هزار و ۴۰۰ نفر انجام گرفته است.

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر استان کرمانشاه با اشاره به عدم صدور مجوز داروخانه این جمعیت در استان، تصریح کرد: با وجود عدم تأسیس داروخانه هلال‌احمر کرمانشاه، اما مرکز فوریت‌های دارویی این جمعیت به صورت روزانه در حال خدمت‌رسانی به مردم استان است .

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • هدفگذاری تامین اجتماعی برای ارتقاء سلامت و رضایتمندی کارگران
  • تسهیل تأمین دارو و واکسن مورد نیاز دامداران و مرغداران لرستانی
  • بدهی میلیاردی تامین اجتماعی به مراکز درمانی قزوین
  • تقدیر معاون استاندار زنجان از گروه‌های جهادی
  • ۷۰۰ زنجانی از نذر سلامت هلال‌احمر خدمات درمانی رایگان دریافت کردند 
  • ارائه خدمات توان بخشی در اردوی جهادی توان آوران در حاشیه شهر مشهد
  • ۷۰۰ زنجانی از نذر سلامت هلال احمر خدمات درمانی رایگان دریافت کردند
  • بهره‌مندی ۸۰۰ کرمانشاهی از خدمات فیزیوتراپی هلال احمر
  • خدمات دندانپزشکی با استفاده حداکثری از ظرفیت گروه‌های جهادی ارائه می‌شود
  • ارائه بیش از ۱۰ هزار و ۷۰۰ نفر خدمت رایگان در حوزه سلامت