Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-05@22:57:19 GMT

نسخه‌های تامین اجتماعی الکترونیکی شد

تاریخ انتشار: ۹ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۱۴۶۲۵۳

نسخه‌های تامین اجتماعی الکترونیکی شد

ایسنا/خراسان جنوبی مدیر درمان تامین اجتماعی خراسان جنوبی گفت: چاپ دفترچه‌های درمانی جدید از اول اسفندماه همزمان با سراسر کشور در خراسان جنوبی متوقف شد.

فرزاد فیروزی در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: از این پس، همه اقدامات تشخیصی و درمانی از جمله تجویز دارو، عکس رادیولوژی، آزمایش به صورت الکترونیک ثبت می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان کرد: کاهش مراجعات به شعب تامین اجتماعی و کارگزاری‌ها برای تمدید تاریخ اعتبار و یا تعویض دفترچه، صرفه جویی در وقت و هزینه مراجعین، عدم نیاز به همراه داشتن دفترچه بیمه در مراجعه به مراکز درمانی و مطب پزشک، مشاهده سابقه درمان، کاهش مشکلات مفقودی دفترچه، کم شدن درصد خطاهای ناشی از نسخه نویسی و عدم بروز اشتباه در نسخه خوانی در داروخانه از مزایای نسخه‌های الکترونیک است.

وی تصریح کرد: عرضه خدمات درمانی در بخش بستری در مواردی که نوزاد فاقد کدملی باشد تا زمان صدور شناسنامه و اختصاص کدملی به نوزاد (حداکثر تا یک ماه پس از تولد) از طریق کدملی مادر امکان‌پذیر است.

مدیر درمان تامین اجتماعی خراسان جنوبی افزود: ارائه خدمات تشخیصی و درمانی به بیماران اورژانسی منوط به دریافت استحقاق درمان نیست و در حین درمان این فرایند انجام می‌شود.

فیروزی بیان کرد: تمامی بیمه‌شدگان قبل از مراجعه به مراکز درمانی می‌توانند نسبت به استعلام استحقاق درمان از طریق یکی از روش‌ها با وارد کردن کد ملی از پوشش بیمه درمان خود اطمینان حاصل کنند.

وی اظهار کرد: روش‌های مراجعه به سایت  medical.tamin.ir و شماره‌گیری #۱۴۲۰*۴* یا شماره گیری #۱۶۶۶* انتخاب گزینه ۱ (استعلام اعتبار درمانی) و استفاده از اپلیکیشن موبایل با مراجعه به سایت pwa.tamin.ir از جمله این روش‌هاست.

مدیر درمان تامین اجتماعی خراسان جنوبی بیان کرد: در مواردی که بیمه‌شده بر اساس نتایج دریافتی از روش‌های فوق یا اعلام مراکز درمانی، فاقد استحقاق درمان باشد در صورت اعتراض می‌تواند موضوع را از طریق سامانه ۱۴۲۰ پیگیری کند.

فیروزی تصریح کرد:  بیمه‌شدگان برای تسهیل دریافت خدمات درمانی می‌توانند با مراجعه به سایت سازمان به نشانی eservices.tamin.ir برای ایجاد حساب کاربری و تکمیل مشخصات هویتی و درج شماره تلفن همراه (موبایل) خود در درگاه مذکور اقدام کند.

وی یادآور شد: در این صورت می‌توانند خلاصه سوابق درمانی خود را در پنجره مخصوص بیمه شدگان قسمت خدمات سلامت الکترونیک - پرونده سلامت الکترونیک من ملاحظه کند.

مدیر درمان تامین اجتماعی خراسان جنوبی در خصوص ارائه خدمات به اتباع خارجی، گفت: تا اطلاع ثانوی احراز هویت بیمه شدگان اتباع بیگانه با استفاده از کد اختصاصی مندرج در جلد دفترچه درمانی (۱۰ رقم اول شماره سریال دفترچه) صورت می‌گیرد بنابراین ارائه جلد دفترچه درمانی برای برخورداری از خدمات تشخیصی و درمانی توسط اتباع ضروری است.

فیروزی خاطرنشان کرد: آن‌دسته از بیمه‌شدگان اتباع خارجی که جدیدالورود هستند با ارائه شماره اختصاصی فراگیر (فیدا) می‌توانند از خدمات درمانی در تعهد سازمان بهره‌مند شوند.

انتهای پیام 

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی سازمان تامین اجتماعی نسخه پزشک مدیر درمان تامین اجتماعی خراسان جنوبی بیمه شدگان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۴۶۲۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شناسایی ۶ هزار زوج نابارور در لرستان

محسن اسدبیگی با اشاره به اینکه در راستای ماده ۴۳ قانون جمعیت و خانواده نزدیک به ۶ هزار زوج نابارور در سطح استان شناسایی شده است، اظهار کرد: از ۶ هزار زوج نابارور ۱۳۸۱ نفر به عنوان نابارور در سامانه نشاندار شده‌اند.
به گفته وی اداره کل بیمه سلامت استان در حال حاضر با دو مرکز درمان ناباروری خصوصی شفا و غیر دولتی جهاد دانشگاهی جهت ارائه خدمات تخصصی سطح دوم درمان ناباروری قرارداد دارد.
مدیرکل بیمه سلامت لرستان گفت: در حال حاضر دخواست و دریافت خدمات ناباروری بصورت الکترونیک در سامانه نسخه الکترونیک بیمه سلامت انجام می‌شود.
اسد بیگی با اشاره به اینکه تاکنون ۳ میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان در قالب ۸ میلیارد تومان بابت اسناد خدمات ناباروری به مراکز درمان ناباروری و ۳ میلیارد تومان بابت اسناد سرپایی به زوجین نابارور پرداخت شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان لرستان خرم آباد

دیگر خبرها

  • درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان های دولتی سمنان
  • هدفگذاری تامین اجتماعی برای ارتقاء سلامت و رضایتمندی کارگران
  • درمان رایگان کودک با داشتن بیمه پایه
  • خدمات درمانی رایگان برای کودکان؛ نمایش یا واقعی؟
  • این مورد جزو خدمات درمان رایگان کودکان نیست | ۲ سامانه برای ثبت شکایت از بیمارستان‌ ها 
  • بدهی میلیاردی تامین اجتماعی به مراکز درمانی قزوین
  • ثبت دستمزد واقعی در لیست‌های بیمه‌ای حق کارگران است
  • ۲۱ درصد بیمه‌شدگان تامین اجتماعی، بانوان هستند/ حضور فعال زنان در بازار کار
  • چالش‌های فراوان بیماران خاص و صعب العلاج در ایران/ وقتی مشکلات بیماران هموفیلی دیده نمی‌شود
  • شناسایی ۶ هزار زوج نابارور در لرستان