Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از اردبیل، سعید بشرخواه عصر امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه استان اردبیل اظهار کرد: تعداد ۳۰ خدمت سازمانی در قالب طرح ۳۰۷۰ که تا امروز به‌صورت حضوری انجام می‌پذیرفت، از ۱۵ آبان سال‌جاری به‌صورت غیرحضوری انجام می‌گیرد و با انجام غیرحضوری این ۳۰ خدمت، ۷۰ میلیون بار مراجعه حضوری سالانه را کاهش می‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: طبق این طرح و با اجرای آن فرآیندها غیرحضوری شده و کیفیت خدمات ارتقا داده می‌شود که با شیوع ویروس کرونا در کشور ضرورت اجرای این طرح بیش از پیش احساس می‌شود و با اجرای این طرح مراجعه حضوری به سازمان‌ها تا ۷۵ درصد کاهش خواهد یافت به همین دلیل می‌توانیم خدمات با کیفیتی ارایه دهیم.

مدیرکل تامین اجتماعی استان اردبیل با اشاره به خدماتی که طی این طرح غیرحضوری می‌شوند بیان کرد: از جمله خدمات در این طرح ابلاغ الکترونیکی، ابلاغ مفاصا حساب، نام‌نویسی غیرحضوری از افراد تبعی، درخواست غیرحضوری خسارت حوادث، اعتراض کارفرما، انعقاد قرارداد بیمه اختیاری، انعقاد قرارداد بیمه حرف و مشاغل آزاد، درخواست غیرحضوری کمیسیون پزشکی و... بوده که به مراتب سریع‌تر و بهینه‌تر خدمت‌رسانی خواهد شد.

بشرخواه تصریح کرد: این خدمات جزو ۳۰ خدمت پرتراکم از حیث مراجعه حضوری است و برای اطلاع‌رسانی در این خصوص نیز در ورودی شعب تامین اجتماعی تیم‌های اطلاع‌رسانی قرار گرفته‍اند و تا زمان اجرای کامل این طرح، خدمات سازمان به هر دو صورت حضوری و غیرحضوری ادامه خواهد داشت ولی این روند مقطعی بوده و بعد از اتمام دوره، ارایه خدمات کاملا غیرحضوری خواهد بود.

صرفه‌جویی در هزینه‌ها با حذف دفترچه‌های درمان

وی با اشاره به طرح حذف دفترچه‌های بیمه تامین اجتماعی عنوان کرد: طرح حذف دفترچه‌های درمان تامین اجتماعی از اول اسفندماه در دستور کار قرار گرفته و صدور دفترچه از این زمان امکان پذیر نخواهد بود و این امر سبب صرفه‌جویی در هزینه‌ها خواهد شد.

مدیرکل تامین اجتماعی استان اردبیل بیان کرد: با حذف دفترچه ها مردم می‌توانند برای دریافت خدمات از بیمارستان‌ها، پاراکلینیک‌ها، درمانگاه‌ها و تمامی مراکز درمانی طرف قرارداد با سازمان تامین اجتماعی مراجعه کرده و با ارایه کد ملی خدمات را دریافت کنند و همچنین پزشکان اعم از پزشکان طرف قرارداد با سازمان و پزشکانی که با این سازمان قرار داد ندارند می‌توانند در بستر نسخه الکترونیکی اقدام به صدور نسخه بکنند.

بشرخواه تشریح کرد: در صورت بروز هر گونه خللی در ارایه نسخه الکترونیکی می‌توان از دفترچه‌های قبلی و یا نسخه‌های سربرگ پزشکان با ثبت کد ملی و اطلاعات هویتی استفاده کرد و  البته لازم به ذکر است که خدمات به بیماران ام‌اس، خاص و سرطانی فقط از طریق نسخه الکترونیکی امکان‌پذیر است.

انتهای پیام/۳۴۶۳/

منبع: فارس

کلیدواژه: تامین اجتماعی استان اردبیل درمان خدمات حذف دفترچه تامین اجتماعی حذف دفترچه ها استان اردبیل ۳۰ خدمت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۲۲۸۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزییات درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال/ کدام هزینه ها سهم دولت است

به گزارش خبرنگار مهر، موضوع رایگان شدن خدمات درمانی برای کودکان زیر ۷ سال، گذشته از سوی وزیر بهداشت، رسانه‌ای شد و در عین حال؛ اختلاف بر سر نحوه اجرای آن، باعث شد این موضوع در جلسات هیأت دولت مورد بررسی و بحث قرار گیرد.

اجرای چنین طرح یا دستورالعملی در ابعاد کشوری، نیازمند بودجه و اعتبار لازم است و شاید همین موضوع، باعث تأخیر آن شده بود.

در عین حال، در روزهای اخیر، وزیر بهداشت در حیاط دولت به اجرایی شدن این دستورالعمل، جنبه رسمی بخشید و قرار شد در تمامی بیمارستان‌های دولتی، درمان کودکان زیر ۷ سال رایگان شود.

حالا، سعید کریمی معاون درمان وزارت بهداشت؛ جزئیات بیشتری از این دستورالعمل را تشریح کرده است.

وی با یادآوری اینکه تمامی هزینه‌های درمان سرپایی و بستری این کودکان رایگان بوده و بر عهده دولت است، گفت: در تاریخ ۹ اسفند ۱۴۰۲ بر اساس مصوبه هیأت وزیران و ابلاغ معاون اول رئیس جمهور درمان کودکان زیر ۷ سال در مراکز دولتی و دانشگاهی رایگان شد و هموطنان باید در جریان این موضوع قرار گیرند و بدانند که لازم نیست پولی بابت درمان فرزندانشان پرداخت کنند و اگر جایی با تخلف مواجه شدند این موضوع را به سامانه ۱۹۰ گزارش دهند.

وی افزود: این اقدام گام بلندی برای حمایت از آینده سازان کشور و خانواده‌ها آنان است و چنانچه خانواده‌ای تمکن مالی برای پرداخت هزینه‌های درمان فرزندش را نداشته باشند وظیفه ما است که آنها را به طور رایگان درمان کنیم در واقع ۸۰ درصد خدمات پزشکی کشور در مراکز دولتی و دانشگاهی ارائه می‌شود و این خدمات هم برای کودکان زیر ۷ سال رایگان خواهد بود.

در همین حال، بهرام عین‌اللهی وزیر بهداشت، با بیان اینکه هر حادثه یا بیماری که در ۷ سال اول زندگی رخ دهد، در بقیه عمر باقی می‌ماند و سلامت فرد را مختل می‌کند، گفت: بر این اساس به پیشنهاد وزارت بهداشت، در هیأت دولت این طرح به تصویب رسید که خدمات رایگان به کودکان تا زیر ۷ سال در مراکز دولتی داده شود تا از این طریق سلامت آنها ایمن شود. این به همه بیمارستان‌های وزارت بهداشت ابلاغ شده است.

کد خبر 6095299 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • ارایه تسهیلات به واحدهای تولیدی خراسان رضوی متوقف شده است
  • هدفگذاری تامین اجتماعی برای ارتقاء سلامت و رضایتمندی کارگران
  • خدمات درمانی رایگان برای کودکان؛ نمایش یا واقعی؟
  • این مورد جزو خدمات درمان رایگان کودکان نیست | ۲ سامانه برای ثبت شکایت از بیمارستان‌ ها 
  • آمریکا پهپاد زیردریایی ساخت؛ این وسیله غول‌پیکر کف دریا می‌خوابد! | تصویر
  • کاهش ۵ درصدی ذخیره آب سد یامچی اردبیل
  • (تصویر) آمریکا پهپاد زیردریایی ساخت
  • جزییات درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال/ کدام هزینه‌ها سهم دولت است
  • جزییات درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال/ کدام هزینه ها سهم دولت است؟
  • جزییات درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال/ کدام هزینه ها سهم دولت است