Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر درمان سازمان تامین اجتماعی آذربایجان‌غربی از حذف دفترچه‌های کاغذی بیمه از اول اسفندماه خبرداد.

به گزارش برنا آذربایجان‌غربی، صادق اسمعیل‌زاده در جمع خبرنگاران گفت: مطابق با برنامه‌ریزی صورت گرفته انتشار و توزیع دفترچه‌های کاغذی از ابتدای اسفندماه متوقف می‌شود، اما بعد از اول اسفند نیز دفترچه‌های کاغذی بیمه‌شدگان معتبر خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: حدود یک میلیون و ٢٠٠ هزار دفترچه درمانی از اول اسفندماه حذف شده و بیمه شدگان تنها با ارائه کارت ملی خود از مزایای خدمات تامین اجتماعی بهره مند می شود.

وی خاطرنشان کرد:  این اتفاق درجهت جلوگیری از هزینه اضافی، پیشگیری از شیوع بیماری‌ها و گام برداشتن در جهت الکترونیکی کردن خدمات درمان انجام می‌شود و پزشکان موظف هستند که نسخه الکترونیک را صادر و درصورت نبود امکانات با سربرگ مخصوص خود نسخه را صادر کنند.

اسمعیل‌زاده به راهکارهای الکترونیکی برای اطلاع از اعتبار بیمه‌ای نیز اشاره کرد و گفت: بیمه‌شدگان از طریق اپلیکیشن موبایلی و یا کد دستوری #۱۴۲۰*۴* می‌توانند از اعتبار خود آگاه شوند ضمن اینکه سایت خدمات الکترونیکی نیز امکانات نمایشی سوابق بیمه‌ای، حمایت‌های کوتاه مدت و ثبت‌نام کارفرمایان را فراهم کرده است.

وی اضافه کرد: هم‌اکنون ۴ بیمارستان در ارومیه، خوی، ماکو و میاندوآب، ۴ پلی‌کلینیک در سلماس، میاندوآب و ارومیه و ۴ درمانگاه تخصصی در خوی، ماکو، نقده و بوکان در حال ارائه خدمات هستند و درمانگاه تخصصی سردشت با ۸۰ درصد پیشرفت فیزیکی درحال ساخت است.
عبدی معاون راهبردی مدیریت درمان سازمان تامین اجتماعی آذربایجان‌غربی هم با اشاره به ثبت‌نام ۶۰۰ پزشک طرف قرارداد با سازمان در سامانه نسخه نویسی الکترونیکی، گفت: تا پایان سال ۱۴۰۰پیش بینی می شود همه دفترچه های بیمه ای تامین اجتماعی از رده خارج شوند.

وی اضافه کرد: وی یاد آور شد: در حال حاضر در آذربایجان غربی بیش از یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر بیمه شده اصلی و تبعی وجود دارد که دفترچه تامین اجتماعی دارند و با حذف دفترچه در هزینه ها و خطاهای پزشکی و نسخه نویسی جلوگیری خواهد شد.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: تامین اجتماعی بیمه تامین اجتماعی آذربایجان غربی آذربایجان غربی دفترچه های کاغذی دفترچه های کاغذی آذربایجان غربی تامین اجتماعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۲۲۰۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تبدیل ۱۸۱۰ مجوز کاغذی به شناسه یکتا در میاندوآب

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی، رضا بهروزی با اشاره به‌ضرورت ثبت شناسه یکتا توسط اصناف، اظهار کرد: دارندگان مجوزهای قدیمی و کاغذی فقط تا ۲۵ اردیبهشت‌ماه امسال فرصت دارند نسبت به دریافت شناسه یکتا اقدام کرده و مجوزهای خود را الکترونیکی کنند.

رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت میاندوآب افزود: بر اساس حکم تبصره ۷ ماده ۱ قانون تسهیل صدور مجوزها، همه مجوزهای قدیمی و کاغذی باید تا ۲۵ اردیبهشت‌ماه، تبدیل به مجوز الکترونیکی یا شناسه یکتا شوند.

وی گفت: فعالان اقتصادی که نام آنها در بانک اطلاعات کسب‌وکار کشور ثبت نباشد، از تاریخ ۲۶ اردیبهشت‌ماه، فاقد مجوز تلقی خواهد شد و طبق قانون با آنها برخورد می‌شود.

بهروزی با اشاره به هوشمند شدن خدمات دولت در آینده نزدیک، تصریح کرد: صاحبان کسب‌وکارهایی که مجوز الکترونیکی نداشته باشند و نامشان در بانک اطلاعات کسب‌وکار کشور به نشانی اینترنتی qr.mojavez.ir نباشد، برای دریافت خدمت در ادارات دولتی و بانک‌ها دچار مشکل خواهند شد .

رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت میاندوآب با بیان اینکه ۱۰ هزار و ۷۳۲ فقره مجوز قدیمی کسب‌وکار در شهرستان وجود دارد که باید به شناسه یکتا تبدیل شود، افزود: تا ۱۳ اردیبهشت‌ماه امسال تعداد یک هزار و ۸۱۰ فقره پروانه کسب کاغذی به شناسه یکتا تبدیل شده که برابر ۱۶ درصد کل دارندگان پروانه کسب در شهرستان است.

وی با اشاره به اینکه فرایند تبدیل مجوزهای کاغذی به الکترونیکی بسیار آسان، رایگان و غیرحضوری نیز امکان‌پذیر است، اظهار کرد: متقاضیان می‌توانند با گوشی همراه خود و ورود فقط ۳ کد شامل شماره‌سریال کارت ملی، شناسه صنفی و کد پستی محل کسب در درگاه ملی مجوزها به نشانی mojavez.ir ، مجوز الکترونیکی (شناسه یکتا) دریافت کنند.

بهروزی تصریح کرد: در این زمینه جلسه پیگیری شناسه یکتا با حضور معاون برنامه‌ریزی و توسعه فرمانداری، رئیس اتاق اصناف و تمامی رؤسای و مدیران اجرایی اتحادیه‌های صنفی در محل اداره صنعت، معدن و تجارت میاندوآب برگزار شد.

رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت میاندوآب افزود: اتاق اصناف، اتحادیه‌های صنفی جهت ثبت و تبدیل مجوزها همه‌روزه پای‌کار بوده و دارندگان پروانه کسب‌های قدیمی می‌توانند در صورت نیاز با تماس تلفنی یا مراجعه حضوری راهنمایی‌های لازم را اخذ و با جدیت تمام دراسرع‌وقت نسبت به ثبت شناسه یکتا اقدام کنند.

دیگر خبرها

  • ۴۰ درصد پروانه های کسب در لرستان الکترونیکی شد
  • حضور ۴ تن از مسئولان آذربایجان غربی در سامانه سامد
  • کلاه بیمه ای بر سر کارگران ساختمانی
  • پرداخت حق بیمه بیش از ۲ هزار زن سرپرست خانوار هرمزگانی
  • ۳ هزار و ۳۲۸ خانواده در شهر‌های کوچک آذربایجان‌غربی زمین ملی دریافت کردند
  • الکترونیکی شدن ۴۷۷,۰۰۰ پروانه کسب کاغذی تا ۱۵ اردیبهشت ماه
  • تبدیل ۱۸۱۰ مجوز کاغذی به شناسه یکتا در میاندوآب
  • ثبت دستمزد واقعی در لیست‌های بیمه‌ای حق کارگران است
  • ۲۱ درصد بیمه‌شدگان تامین اجتماعی، بانوان هستند/ حضور فعال زنان در بازار کار
  • عضویت ۹۶ هزار نفر در جامعه کارگری و کارفرمایی آذربایجان غربی