Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سنندج ، سیدصلاح قریشی مدیرکل تامین اجتماعی کردستان گفت: این اداره کل در قالب طرح ۳۰۷۰ و در شرایط کرونایی و محدودیت‌های بهداشتی، هر هفته یک خدمت مهم و پرمخاطب را خود را غیرحضوری ارایه می‌کند.

او افزود: در قالب این طرح که تا بهمن امسال ادامه دارد، دوشنبه هر هفته با اضافه کردن یک خدمت به صورت اینترنتی اجرایی می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با اشاره به برخی از این خدمات افزود: ثبت کمک هزینه ازدواج یکی از این خدمات است که با همکاری ثبت احوال، ازدواج‌هایی که ثبت می‌شود مشروط بر اینکه بیمه شده شماره حسابی برای خود در سایت http://eservices.tamin.ir تعبیه و مشخص کرده باشد می‌تواند این کمک هزینه را دریافت کند.

قریشی تاکید کرد: هیچ نیازی به مراجعه فرد به ادارات و شعب تامین اجتماعی نیست و کمک هزینه ازدواج به شماره حساب تعیین شده واریز و زوجین می‌توانند از آن بهره‌مند شوند.

وی یادآور شد: تحت تکفل بودن یا نبودن فرزندان اناث یکی دیگر از این خدمات غیرحضوری است، پیشتر افراد تحت تکفل بیمه شده و مستمری بگیر هر ۶ ماه یک بار برای بررسی شناسنامه‌ها به تامین اجتماعی مراجعه می‌کردند که اینک از طریق سایت امکان انجام آن وجود دارد.

قریشی با اشاره به اینکه ارائه خدمات غیرحضوری با توجه به شیوع کرونا در این روز‌ها از اهمیت بالایی برخوردار است، گفت: فرآیند‌های سنتی گذشته هم پاسخگوی نیاز امروز مشتریان نبوده و سازمان تامین اجتماعی با درک صحیح این موضوع در راستای گسترش خدمات غیرحضوری و الکترونیکی اقدام کرده است.

وی اضافه کرد: ارایه این خدمات غیرحضوری به منظور ارتقای کیفیت خدمات و جلب رضایتمندی هر چه بیشتر مراجعین است که در عین حال موجب کاهش تردد درون شهری و صرفه جویی در وقت و هزینه می‌شود.

مدیرکل تامین اجتماعی کردستان با بیان این‌که تاکنون هفت سرویس از خدمات طرح ۳۰۷۰ رونمایی و عملیاتی شده است، افزود: تا پایان بهمن، با راه اندازی ۳۰ سرویس کاملا غیرحضوری، ۷۰ درصد مراجعات به شعب تامین اجتماعی حذف خواهد شد به همین دلیل طرح ۳۰۷۰ نامگذاری شده است.

انتهای پیام/ز

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: کرونا ویروس خدمات الکترونیک خدمات غیرحضوری تامین اجتماعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۱۶۷۵۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضعف‌های زیرساختی و هزینه شدن یارانه برای کالاهای غیراساسی

به گزارش خبرنگار مهر، طرح کالابرگ الکترونیکی از سال قبل اجرا شده و برخی خانوارها به جای استفاده نقدی از یارانه تخصیص داده شده از سوی دولت، مبادرت به خرید ۱۱ قلم کالاهای اساسی شامل برنج، روغن، قند، شکر، حبوبات، مرغ، گوشت قرمز منجمد، شیر، پنیر، ماست، ماکارونی و گوشت مرغ، تعیین شده از سوی انستیتو ایران می‌کنند.

در این خصوص ۲۲۰ هزار فروشگاه، متصل به طرح بوده و افراد با مراجعه به این فروشگاه‌ها که برخی مربوط به فروشگاه‌های زنجیره‌ای و بعضی فروشگاه شخصی هستند خدمات لازم را در خرید این اقلام اساسی ارائه می‌دهند.

در کنار یارانه عمومی و کالابرگ الکترونیکی، طرح «یسنا» (یارانه ویژه زنان باردار و شیرده) نیز از بهمن سال قبل در حال اجرا بوده که ماهانه ۴۰۰ هزار تومان به حساب سرپرستان خانوار در ۸ استان محروم به ازای مادران باردار و شیرده واریز می‌شود.

همچنین در این خصوص باید به یارانه کودکان اشاره کرد که به ازای هر کودک دارای سوءتغذیه در خانوارهای دهک اول تا پنجم مبلغ یک میلیون تومان و فرزندان مربوط به دهک‌های ششم و هفتم ۶۰۰ هزار تومان واریز می‌شود.

البته اقلام دو طرح اخیر با افزودن میوه و سبزیجات ۱۶ قلم است.

همراه با این خدمات جایزه تشویقی دولت که در طرح «فجرانه» ۲۲۰ هزار تومان بوده، به افراد مشمول یارانه اجازه می‌دهد تا به ازای خرید هر یک از ۱۱ کالای تعیین شده، جایزه تشویقی داشته باشند و از هر یک از کالاها خرید مازاد داشته باشند.

اما با وجود تاکید بر خرید ۱۱ قلم کالا به دلیل برخی ضعف‌های زیرساختی سرپرستان برخی خانوار یارانه مربوط به طرح فجرانه یا یسنا را برای خرید سایر اقلام مانند شوینده‌ها هزینه می‌کنند. این امر در فروشگاه‌های شخصی و کوچک متصل به درگاه کالابرگ الکترونیکی رخ می‌دهد و همچنین برخی فروشگاه داران خرد از طرح سوءاستفاده کرده و افراد را مجبور به خرید کالاهای بیشتر می‌کنند.

در این خصوص معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی عنوان کرده، به دلیل اینکه پایش ملی بر روی فروشگاه‌ها آغاز شده است، هم اکنون اجازه نداریم فروشگاه جدیدی را به طرح متصل کنیم.

کد خبر 6096995 فاطمه امیر احمدی

دیگر خبرها

  • شیوه‌نامه خدمات غیرحضوری دفاتر اسناد رسمی تصویب شد
  • هدفگذاری تامین اجتماعی برای ارتقاء سلامت و رضایتمندی کارگران
  • ضعف‌های زیرساختی و هزینه شدن یارانه برای کالاهای غیراساسی
  • بهره برداری از مدرسه ۶ کلاسه در سنندج
  • الکترونیکی شدن ۴۷۷,۰۰۰ پروانه کسب کاغذی تا ۱۵ اردیبهشت ماه
  • ۴۷۷ هزار خانوار کردستانی در قالب طرح کالابرگ خرید کردند
  • کمک به تسهیل تامین مالی تولید با برات الکترونیکی 
  • خدمات اینترنت مخابرات یزد از طریق سامانه جامع غیرحضوری شد
  • جدیدترین خبر افزایش حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی بانک رفاه امروز ۱۵ اردیبهشت
  • سه بانک دیگر به فهرست ارائه دهندگان خدمت چک الکترونیکی اضافه خواهند شد