Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/خراسان شمالی مدیر درمان تامین اجتماعی خراسان شمالی از ارائه ۶۹ هزار و ۲۹۴ نسخه الکترونیکی تامین اجتماعی استان در سال جاری خبر داد.

دکتر جلال جهان‌نیا، در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به اینکه طرح نسخه الکترونیکی تا پایان سال جاری به طور کامل انجام می‌شود، افزود در سال جاری ۲۲۶ پزشک استان در سامانه مربوط به نسخه الکترونیکی ثبت نام کردند و همچنین ۶۹ هزار و ۲۹۴ نسخه به صورت الکترونیکی ثبت شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه ارائه نسخه الکترونیکی الزام قانونی برنامه پنجم و ششم توسعه است، اضافه کرد: ارائه نسخه الکترونیکی در ایجاد پرونده الکترونیک سلامت بیمار بسیار مؤثر است که لازم است تا پایان سال جاری اقدامات مربوط به نسخه نویسی الکترونیک در مراکز طرف قرارداد به صورت کامل انجام شود.

جهان‌نیا با اشاره به اینکه ۳۵ درصد مردم خراسان شمالی از خدمات بیمه تامین اجتماعی استفاده می کنند، بیان کرد: کاهش خطاهای پزشکی در ارائه نسخ ، جلوگیری از آلودگی های محیط زیستی ، حفظ سلامت جامعه و... از فواید ارائه نسخه الکترونیکی و خدمات لکترونیکی تامین اجتماعی است.

مدیر درمان تامین اجتماعی خراسان شمالی با اشاره به اینکه ۴۵ میلیون نفر بیمه شده تامین اجتماعی در کل کشور وجود دارد، افزود: تا پایان سال جاری دفترچه‌های فیزیکی حذف خواهند شد و مردم می توانند با در دست داشتن کارت شناسایی خود و ارائه کد ملی از خدمات تامین اجتماعی بدون ارائه دفترچه فیزیکی بهره مند شوند.

جهان نیا با اشاره به ارائه خدمات تشویقی به پزشکانی که نسخ خود را به صورت الکترونیکی تجویز می کنند، تاکید کرد: نرم افزارهای نسخه نویسی به صورت رایگان در اختیار پزشکان قرار می گیرد و کارشناسان مربوطه تامین اجتماعی به صورت تمام وقت و رایگان آموزش‌های لازم را ارائه می دهند و همچنین پزشکان می توانند به صورت تمام وقت با شماره ۱۴۲۰ تماس حاصل نمایند و مشاوره های لازم را دریافت کنند.

وی با اشاره به اینکه در صورت ارائه نسخه الکترونیکی از سوی پزشکان ، ۸ درصد صورتحساب های پزشکان در آخر همان شب واریز می شود ، بیان کرد : اگر امضای الکترونیکی پزشکان نیز وجود داشته باشد ۹۵ درصد صورتحساب ها تا پایان همان شب پرداخت می شود.

جهان نیا در رابطه با تشویقی های مربوط به مراکز طرف قرارداد ها نیز تصریح کرد: داروخانه هایی که بر اساس نسخه الکترونیکی خدمات ارائه می دهند ۳۰ درصد صورت حساب خود را  در پایان همان روز دریافت می کنند .

وی در رابطه با پزشکانی که از نرم‌افزارهای خاص خود استفاده می کنند نیز بیان کرد: پزشکان می توانند نرم افزار های خود را به سازمان ارسال کنند و پس از تایید سازمان ، به سامانه اصلی نسخه نویسی الکترونیک تامین اجتماعی لینک می شوند  .

جهان نیا در رابطه با دوشنبه های دیجیتال سازمان تامین اجتماعی که در قالب طرح ۳۰۷۰ نام گذاری شده است اظهار کرد : سازمان تامین اجتماعی دوشنبه هر هفته ، یکی از خدمات خود را که در حال حاضر مردم به صورت حضوری دریافت می کنند ، به صورت غیر حضوری ارائه می دهد.

مدیر درمان تامین اجتماعی خراسان شمالی با اشاره به اینکه ۳۰ خدمت تامین اجتماعی به صورت غیر حضوری در دوشنبه های دیجیتال ارائه می شود ، تصریح کرد: براساس این طرح از ۹۶ میلیون مراجعه به مراکز تامین اجتماعی ،  ۷۰ میلیون مراجعه کاهش پیدا می کند و این طرح تا پایان بهمن ماه ادامه دارد که هم استانی ها می توانند با مراجعه به سایت  http://eservices.tamin.ir و ثبت نام ، خدمات مورد نظر خود را دریافت کنند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی خراسان شمالي تامين اجتماعي نسخه الکترونیکی تامین اجتماعی خراسان شمالی ارائه نسخه الکترونیکی سال جاری تا پایان جهان نیا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۷۵۸۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز پویش ملی سلامت دهان و دندان در استان یزد

محسن میرزائی معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد با اشاره به اجرای این پویش به مدت سه روز گفت: گروه هدف این پویش ملی، شامل کودکان زیر ۱۴ سال، زنان باردار و شیرده تا یک سال پس از زایمان هستند.

وی افزود: خدمات پویش ملی سلامت دهان و دندان در مراکز خدمات جامع سلامت و در دو سطح ارائه می‌شود. معاینه، آموزش بهداشت و وارنیش فلوراید به عنوان خدمات سطح یک در پایگاه‌های سلامت شهری و خانه‌های بهداشت روستایی ارائه می‌شود و خدمات سطح دو در مراکز خدمات جامع سلامت تجهیزشده، ارائه می‌شود که شامل ترمیم پالپوتومی (درمان دندان پوسیده و عفونی)، درمان پالپ زنده، جرم‌گیری، حذف دندان عفونی و فیشورسیلنت است.

معاون بهداشتی دانشگاه تصریح کرد: در این راستا و به منظور خدمت رسانی به گروه هدف بر اساس مصوبه هیئت وزیران، ارائه تمامی خدمات دندانپزشکی سطح یک و دو به گروه هدف دارای دفترچه بیمه روستایی ساکن در مناطق روستایی و شهر‌های زیر ۲۰ هزار نفر رایگان است.

وی ادامه داد: خدمات برای این گروه در مراکز شهری توسط وزارت بهداشت تعدیل شده و خدمت ترمیم دندان شش و فیشور سیلنت دندان ۶و۷ تحت پوشش بیمه قرار گرفته است.

میرزائی با اشاره به اینکه پوسیدگی دندان به عنوان شایع‌ترین بیماری عفونی در دنیا شناخته می‌شود، افزود: بدون سلامت دهان و دندان سلامت بدن تامین نمی‌شود

گفتنی است در استان یزد ۷۶ واحد دندانپزشکی ثابت در مراکز خدمات جامع سلامت استان دایر می‌باشد. همچنین در کنار این واحدها، دو موبایل کلینیک سیار هم با کمک‌های دولتی و خیرین آماده ارائه خدمات به همشهریان است.

باشگاه خبرنگاران جوان یزد یزد

دیگر خبرها

  • آغاز پویش ملی سلامت دهان و دندان در استان یزد
  • فراخوان کشف قیمت و تامین دارو‌های تک‌نسخه‌ای اردیبهشت ۱۴۰۳
  • کشف بزرگترین مزرعه استخراج رمز ارز در خراسان‌شمالی
  • کشف بزرگترین مزرعه رمز ارز در خراسان شمالی
  • ارایه تسهیلات به واحدهای تولیدی خراسان رضوی متوقف شده است
  • هدفگذاری تامین اجتماعی برای ارتقاء سلامت و رضایتمندی کارگران
  • دومین نمایشگاه انفرادی «نگاهی به خراسان شمالی» برگزار می‌شود
  • ۱۸ هزار سالمند نیازمند خراسان‌جنوبی زیر چتر حمایتی مراکز نیکوکاری
  • حدود ۱۸ هزار سالمند نیازمند خراسان‌جنوبی زیر چتر حمایتی مراکز نیکوکاری
  • بدهی میلیاردی تامین اجتماعی به مراکز درمانی قزوین