Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/خراسان شمالی مدیرکل تامین اجتماعی خراسان شمالی از بدهی ۲۰۰ میلیارد تومانی دستگاه‌های اجرایی استان به تامین اجتماعی خبر داد.

محمدعلی عباس‌زاده وحید، با حضور در خبرگزاری ایسنا به‌مناسبت هفته تامین اجتماعی، اظهار کرد: باتوجه به شیوع ویروس کرونا و مشکلات مالی که ایجاد شده است، برای وصول مطالبات ملاحظاتی را داشته‌ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: تامین اجتماعی استان، مطالبه‌ای مربوط به پیش از سال ۹۵ از دستگاه‌ها ندارد اما پس از سال ۹۵ و بیشتر در سال های ۹۷ به بعد مطالبات بیشتر شده است و بیشترین بدهکاری در استان متعلق به شهرداری است.

عباس‌زاده تاکید کرد: تامین اجتماعی طبق ماده ۵۸ می‌تواند بدون پیگیری قضایی با اختیارات خود از جمله توقیف اموال و ... برای وصول مطالبات اقدام کند اما تلاش بر این است ابتدا با تعامل امور را پیش ببرد.

مدیرکل تامین اجتماعی خراسان شمالی اظهار کرد: ۱۱۰ هزار بیمه شده تامین اجتماعی در استان وجود دارد که هزار و ۳۰۰ نفر دارای بیمه بیکاری هستند.

وی همچنین با اشاره به خدمات درمانی این سازمان، افزود: در هیچ کشوری توسعه در حوزه درمان ایده آل نیست اما در کشور ما در کنار بیمه درمانی به درمان رایگان نیز توجه شده است.

عباس زاده ادامه داد: در حوزه درمان تمام تلاش ما استاندارد سازی است و تمام اقدامات نیز در حوزه درمانی براساس دستورالعمل های جهانی در حوزه پزشکی انجام می‌شود.

استانداردسازی میانگین مصرف دارو در خراسان‌شمالی با الکترونیکی‌شدن نسخه‌ها

دکتر جلال جهان‌نیا، مدیر درمان تامین اجتماعی خراسان شمالی نیز در این نشست با اشاره به الکترونیکی شدن نسخه‌های پزشکان در بیمارستان، گفت: این امر، از تکرار و یا تداخل اقلام دارویی جلوگیری کرده و میانگین مصرف دارو نیز استانداردسازی شده است.

وی با اشاره به اینکه از ارائه خدمات الکترونیکی به مراجعین بازخورد مناسبی را به دست آوردیم، اضافه کرد: ارائه خدمات به صورت الکترونیکی به نفع بیمه شدگان و پرسنل بوده است و با الکترونیکی شدن خدمات از اتلاف وقت برای مراجعین و پرسنل جلوگیری شده است.

جهان‌نیا با بیان اینکه خدمات درمانی این سازمان به صورت مستقیم و غیرمستقیم ارائه می شود، خاطرنشان کرد: برای پیشگیری از ازدحام جمعیت در بیمارستان و درمانگاه‌های تامین اجتماعی استان، سیستم نوبت دهی، الکترونیکی شده است و مراجعین می‌توانند پیش از مراجعه به بیمارستان نوبت ویزیت خود را به صورت الکترونیکی دریافت کنند .

وی تصریح کرد: در حوزه بیمارستانی نیز تکمیل کاردکس پرستاران و پزشکان و همچنین نسخه‌های پزشکان، الکترونیکی شده و این امر در صرفه جویی زمان و کاغذ بسیار مؤثر بوده است و پرسنل بیمارستانی نیز با سرعت بیشتری به ارائه خدمات می‌پردازند.

مدیر درمان تامین اجتماعی خراسان شمالی با اشاره به اینکه زمان معاینه برای پزشکان بیمارستان براساس دستورالعمل ها مشخص شده است، افزود: پزشکان عمومی باید در ساعت ۱۰ بیمار و پزشکان متخصص در ساعت هشت بیمار را معاینه کنند.

جهان‌نیا همچنین گفت: باتوجه به ترافیک بخش بیماران سرپایی، بیمارستان تامین اجتماعی برای رفع این مشکل با پزشکان عمومی بیشتری قرارداد منعقد کرده است.

وی با اشاره به اینکه به دلیل رایگان بودن خدمات درمان تامین اجتماعی برای جامعه هدف، ترافیک کاری نیز در این بیمارستان بسیار زیاد است، ادامه داد: تامین اجتماعی جزء معدود سازمان‌های بیمه گر است که همزمان خدمات بیمه‌ای و درمانی را انجام می‌دهد .

وی همچنین گفت: مدیریت درمان تامین اجتماعی در خر اسات شمالی دارای یک بیمارستان، سه درمانگاه تخصصی در بجنورد، اسفراین و شیروان و یک درمانگاه‌ عمومی در شهرستان‌های گرمه و جاجرم است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی مصرف دارو نسخه نویسی الکترونیک خراسان شمالي تامین اجتماعی خراسان شمالی درمان تامین اجتماعی الکترونیکی شدن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۳۵۱۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امدادرسانی به ۲۶۰۰ هموطن متاثر از سیل در ۲۱ استان

به گزارش خبرگزاری مهر، بابک محمودی، به تشریح خدمات ارائه شده در سیل و آبگرفتگی از ١٢ تا ١٥ اردیبهشت پرداخت و گفت: در این مدت زمان، ۲۱ استان (آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، البرز، اصفهان، ایلام، بوشهر، چهارمحال و بختیاری، خراسان جنوبی، سمنان، خراسان رضوی، خوزستان، فارس، کردستان، کرمان، کرمانشاه، کهگیلویه و بویراحمد، لرستان، مرکزی، هرمزگان، همدان و یزد) نیاز به دریافت خدمات امدادی پیدا کردند.

وی با بیان اینکه در این مدت زمان ۱۰۶ مورد عملیات امدادی انجام شده، ادامه داد: امدادگران به ۲۶۳۶ نفر امدادرسانی کردند، ۱۰۲ نفر را اسکان اضطراری دادند، ۲۰۴ نفر را به مناطق امن منتقل کردند و با دستگاه پمپاژ، آب ۱۴۸ واحد مسکونی را تخلیه کردند.

وی افزود: ۱۶۹ تیم عملیاتی شامل ۶۰۹ نفر امدادگر در عملیات سیل و آب‌گرفتگی شرکت کردند.

محمودی گفت: ۲۳ دستگاه چادر، ۶۲۰ تخته پتو، ۳۶۱ تخته موکت، ۱۵۰۴ کیلوگرم نایلون، ۲۹۷ بسته غذایی، ۲۹۵ قوطی کنسرو، ١٠٠ قرص نان، ۱۴۰ ست شستشو و ۴۹ ست بهداشتی بین افراد متأثر توزیع شد.

کد خبر 6096466

دیگر خبرها

  • بزرگترین مزرعه استخراج ارز دیجیتال در خراسان شمالی کشف شد
  • کشف بزرگترین مزرعه استخراج رمز ارز در خراسان‌شمالی
  • چه کسانی نباید آب زرشک بخورند؟
  • کشف بزرگترین مزرعه رمز ارز در خراسان شمالی
  • ارایه تسهیلات به واحدهای تولیدی خراسان رضوی متوقف شده است
  • هدفگذاری تامین اجتماعی برای ارتقاء سلامت و رضایتمندی کارگران
  • دومین نمایشگاه انفرادی «نگاهی به خراسان شمالی» برگزار می‌شود
  • کود‌های یارانه‌ای مورد نیاز کشاورزان قمی به‌موقع تامین می‌شود
  • امدادرسانی به ۲۶۰۰ هموطن متاثر از سیل در ۲۱ استان
  • بدهی میلیاردی تامین اجتماعی به مراکز درمانی قزوین