Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دفتر اسناد پزشکی تامین اجتماعی استان زنجان گفت: زنجان پنجمین استان در تولید نسخه الکترونیکی در سطح کشور به‌شمار می‌رود.

ماندانا عظیمی در گفت‌و‌گو با ایسنا، با تاکید بر اینکه الکترونیکی شدن امور منجر به کنترل هزینه‌ها می‌شود، اظهار کرد: در حال حاضر، 50 درصد از نسخ تولیدی در زنجان، الکترونیکی بوده که زنجان پنجمین استان در تولید نسخ الکترونیکی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

البته این طرح تا‌کنون نواقص و مشکلاتی به همراه داشته است؛ از جمله اینکه امکان عودت نسخه به پزشکان وجود ندارد و بیمه‌های تکمیلی هم در پیشبرد طرح الکترونیکی نسخ، دچار مشکلاتی شده اند.

این مسئول با تاکید بر اینکه در نهایت، الکترونیکی شدن خدمات به کاهش مشکلات منجر خواهد شد، ادامه داد: سازمان تامین اجتماعی علاوه بر ارائه خدمات درمان مستقیم، به دنبال گسترش درمان‌های غیر‌مستقیم مکمل نیز هست و این مهم با به ثمر رسیدن خدمات الکترونیکی و اصلاح و بهبود فرایندها قابل دسترسی است.

وی با بیان اینکه زنجان، اولین استانی است که طرح اتصال نسخ الکترونیکی مراکز درمانی به داروخانه‌های طرف قرارداد را محقق ساخت، یادآور شد: پروژه حذف دفترچه درمانی با هدف ایجاد پرونده الکترونیک سلامت بیماران و بیمه‌شدگان برای اولین‌بار در سطح کشور در سازمان تامین‌اجتماعی رقم خورده و متعاقب آن، زنجان اولین استانی است که از ارتباط مراکز ملکی تامین‌اجتماعی با داروخانه‌های طرف قرارداد در‌خصوص نسخه الکترونیک برخوردار شده است.

رئیس دفتر اسناد پزشکی تامین اجتماعی استان زنجان تصریح کرد: اعمال کنترل‌های لازم دارویی و پیشگیری از تداخلات و حساسیت‌های دارویی، افزایش سرعت و دقت در تولید نسخه، عدم نیاز به چاپ و تعویض دفترچه درمانی، حفظ محرمانگی اطلاعات درمانی و سلامت افراد با لحاظ کردن استانداردهای امنیتی، تسهیل در استعلام استحقاق درمان و عدم مراجعه بیمه شده به شعب و در نهایت نظارت دقیق بر ارائه خدمات درمانی و کنترل‌های مالی از مهم‌ترین مزایای این طرح به‌شمار می‌رود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: نسخه الکترونیکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۱۵۱۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشت چغندر علوفه‌ای در مازندران تامین کننده خوراک دام کشور

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مازندران، علیرضامهاجر امروز دربازدید از موسسات تحقیقات گاودشت بابل گفت. بر اساس کاری که محققان کشورمثل دکتر فضایلی وهمکاران درموسسه چغندرقند و نیز موسسه اصلاح بذرونهال ومجموعه کارشناسان دامپروری در وزارت جهادکشاورزی انجام دادند باید نوید دادکه بدون اینکه حتی یک متر غیر از اب باران استفاده شود دراستان‌های گیلان مازندران وگلستان می‌توان صد‌ها هزارتن نیازکشور درباره علوفه را درداخل تولید وتامین کرد.

وی تصریح کرد: چغندر علوفه‌ای بدون نیازبه هیچگونه آبیاری قابل تولید است و بعد از برداشت برنج از زمین‌های کشاورزی می‌توان چغندر غلوفه‌ای کشت کرد

مهاجر تاکید کرد:با کشت این محصول بیشتر از ۱۰۰ تن درهکتار محصول تولید می‌شود وبرای خوراک دام‌ها قابل استفاده است واین نوع چغندر  بیشتر از ۸ درصد قند داردومی تواند جایگزین جو زرت. یونجه وکنجاله سویا وخیلی از محصولاتی که مجبور به واردات آن از خارج هستیم جایگزین بشود ومی تواند بهتر از خوراک های دیگر، تغذیه دام سنگین وسبک راتامین کرد.

دیگر خبرها

  • فراخوان کشف قیمت و تامین داروهای تک‌ نسخه‌ای
  • چرا بورس درجا می‌زند؟!
  • هدفگذاری تامین اجتماعی برای ارتقاء سلامت و رضایتمندی کارگران
  • ساخت نخستین ابرترانسفورماتور ۵۰۰ مگاولت آمپر کشور در زنجان
  • کشت چغندر علوفه‌ای در مازندران تامین کننده خوراک دام کشور
  • کمک به تسهیل تامین مالی تولید با برات الکترونیکی 
  • پنجمین اهدای عضو در چهارمحال و بختیاری همزمان با شهادت امام جعفر صادق(ع)
  • بدهی میلیاردی تامین اجتماعی به مراکز درمانی قزوین
  • جدیدترین خبر افزایش حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی بانک رفاه امروز ۱۵ اردیبهشت
  • افزایش تولید گاز / خوراک پتروشیمی ها تامین شد؟